slike so simbolične

Vse fotografije izdelka

Wartner, pisalo za odstranjevanje kurjih očes, 4 ml

Vrsta izdelka: Medicinski pripomoček
Cena: 14,02 €
Kratek opis:

Wartner pisalo za odstranjevanje kurjih očes je medicinski pripomoček,  namenjen oskrbi odebeljene kože in sprememb na koži, kot so kurja očesa in trdovratni otiščanci, ki so posledica kroničnega pritiska na kožo (npr. pretesna obutev).

Cena: 14,02 €

Opis izdelka

Lastnosti in delovanje:
Wartner pisalo za odstranjevanje kurjih očes je medicinski pripomoček,  namenjen oskrbi odebeljene kože in sprememb na koži, kot so kurja očesa in trdovratni otiščanci, ki so posledica kroničnega pritiska na kožo (npr. pretesna obutev). Koža se zaradi stalnega trenja odebeli, toda če se pritisk nanjo ne zmanjša, lahko vodi do nastanka bolečih sprememb na koži. Wartner pisalo za odstranjevanje kurjih očes vsebuje visokokoncentriran gel. Gel povzroča luščenje kože kurjega očesa ali trdovratnega otiščanca. Koža se po luščenju odmrle kože obnovi.

Uporaba:
Tanko plast gela nanesite na celotno površino otiščanca/kurjega očesa. Izogibajte se zdravi koži okoli kurjega očesa/otiščanca. Nanašajte enkrat dnevno 4 dni nato naredite 4 dnevni premor. V naslednjih 4 dneh se vam bo začela luščiti koža, ki jo lahko previdno odstranite z mlačno vodo. Če kurje oko/otiščanec ne izgine popolnoma, postopek ponovite po 4 dneh. To lahko ponovite največ štirikrat.

Sestavine:
Triklorocetna kislina (TCA) 20%.

Opozorila:
Triklorocetna kislina je zelo jedka. TCA nanesite neposredno na območje spremembe na koži, ne na zdravo kožo v okolici. Če pride gel v stik z zdravo kožo nemudoma izperite področje z veliko količino vode in mila. V primeru, da se tretirano območje vname, postane rdeče ali boleče ga nemudoma izperite z veliko količino vode in mila ter se posvetujte s svojim zdravnikom ali farmacevtom.

Neupoštevanje navodil lahko povzroči srbečico, bolečino ali pekoč občutek.

Ne uporabljajte na razdraženi koži ali na koži, ki je okužena, pordela ali kaže katere koli znake vnetja, kot je srbenje in otekanje.

Neto količina:
4 ml

Adriatic BST d.o.o., Verovškova ulica 55, 1000 Ljubljana, Slovenija

Dodatne informacije

Neto količina 4 ml
Blagovna znamka Perrigo
Mesto uporabe noge, stopala
Oblika medicinski pripomoček, pisalo