slike so simbolične

Vse fotografije izdelka

SYSTANE ULTRA UD , vlažilne kapljice za oči, 30 x 0,7 ml

Vrsta izdelka: Medicinski pripomoček
Cena: 15,15 €
Kratek opis:

Systane ULTRA UD vlažilne kapljice za oko so namenjene zdravljenju simptomov suhega očesa. V priročnem enoodmernem pakiranju. Brez konzervansov.

Cena: 15,15 €

Opis izdelka

Systane ULTRA UD vlažilne kapljice za oko so namenjene zdravljenju suhega očesa za lajšanje pekočega občutka in razdraženosti zaradi izsušene površine očesa.

Zaradi posebne formula nudijo takojšnje olajšanje težav ter podaljšano delovanje, kar hkrati zmanjša porabo kapljic. Kapljice intenzivno vlažijo suho oko in nudijo dolgotrajno olajšanje občutka draženja, občutka tujka v očesu, hrapavosti in pekočega občutka. Razdraženemu očesu nudijo takojšnjo odpravo simptomov suhega očesa in razdraženosti zaradi vetra, sonca in ostalih okoljskih dejavnikov, kot so klimatizirani prostori, onesnažen zrak in ozon, ter dolgotrajno gledanje televizije ali delo za računalnikom. 

Lahko jih uporabljate za lubrikacijo in vlaženje silikonskih hidrogelnih in mehkih (hidrofilnih) kontaktnih leč, ki so namenjene dnevnemu, podaljšanemu nošenju ali za enkratno uporabo.

Navodilo za uporabo:
Odtrgajte enoodmerni vsebnik. Prepričajte se, da je vsak enoodmerni vsebnik nepoškodovan. Če želite odpreti enoodmerni vsebnik, odvijte (ne vlecite) pokrovček. Glavo nagnite nekoliko nazaj, poglejte navzgor in nežno povlecite spodnjo očesno veko stran od očesa. Vkapajte eno kapljico v veznično vrečko očesa 3 do 5-krat na dan. Počasi zaprite oči, da se tekočina enakomerno porazdeli po površini očesa. Če se težave poslabšajo ali se ne izboljšajo, se posvetujte z oftalmologom! Pri vkapanju umetnih solz leč NI POTREBNO ODSTRANJEVATI iz očesa.

Sestavine:
polietilenglikol 400, propilenglikol, hidroksipropilgvar, sorbitol, aminometilpropanol, borova kislina, kalijev klorid, natrijev klorid, diNa EDTA in prečiščena voda.

Neto količina:
30 x 0,7 ml

Salus, Veletrgovina, d.o.o, Litostrojska cesta 46 A, 1000 Ljubljana, Slovenija

Dodatne informacije

Neto količina 30 x 0,7 ml
Blagovna znamka Systane
Vsebuje kalij, kalijev klorid, natrijev klorid, sol, voda
Mesto uporabe oči
Oblika kapljice