slike so simbolične

Vse fotografije izdelka

Supradyn Vital 50+, 30 filmsko obloženih tablet

Vrsta izdelka: Prehransko dopolnilo
Cena: 11,06 €
Kratek opis:

Supradyn Vital 50+ je uravnotežena kombinacija vitaminov, mineralov z dodanimi polifenoli oljčnega olja in visokokakovostnim izvlečkom ginsenga. Pripravljen je posebej za to, da bi zadostil specifičnim potrebam organizma v zreli življenjski dobi (po 50. letu starosti).

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Pomembna sta raznovrstna in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom!
Cena: 11,06 €

Opis izdelka

Prehransko dopolnilo z ginsengom, polifenoli, vitamini, minerali in elementi v sledeh.

Kaj je SUPRADYN® Vital 50+?
Potrebe po vitaminih in mineralih se z leti spreminjajo. Raziskave kažejo, da ima tudi pri starejši populaciji prehrana, ki vključuje ustrezen vnos vitaminov in mineralov, pomembno vlogo pri ohranjanju zdravja. Vitamini in minerali pripomorejo k dobremu počutju, saj prispevajo k sproščanju energije, potrebne za vsakodnevne dejavnosti, ter k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. Pomagal vam bo, da boste ostali v dobri formi in polni življenja.

Vitamini C, B6, B12, riboflavin, niacin, pantotenska kislina in magnezij ter železo prispevajo k sproščanju energije pri presnovi ter k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.

Na kaj vplivajo vitamini, minerali in elementi v sledeh v pripravku SUPRADYN® Vital 50+?
Vitamini, minerali in elementi v sledeh so pomembne snovi, potrebne za uravnavanje presnove ter delovanje tkiv in organov. Poleg drugih dejavnikov lahko že manjše pomanjkanje povzroči neprijetno utrujenost, brezvoljnost, pomanjkanje energije in zbranosti. Supradyn® Vital 50+ vsebuje uravnotežene količine ključnih vitaminov ter mineralov in elementov v sledeh. Priporočljivo ga je jemati za preprečevanje in nadomeščanje pomanjkanja vitaminov, mineralov in elementov v sledeh, ki se pojavi zaradi različnih vzrokov, npr. ob povečanih potrebah ali zmanjšanem vnosu v organizem.

Pravi ginseng ali žen šen izvira iz Kitajske in severne Koreje, kjer ga ljudje že tisočletja cenijo in tradicionalno uporabljajo kot vsestransko rastlino.

Katere učinkovine vsebuje SUPRADYN® Vital 50+?
Supradyn® Vital 50+ vsebuje 12 vitaminov, 9 mineralov in elementov v sledeh, visokokakovosten izvleček ginsenga in polifenole oljčnega olja.

1 tableta vsebuje:

12 vitaminov

 

% PDV*

Vitamin C

160 mg

200 

Niacin

24 mg

150 

Vitamin E

24 mg

200 

Pantotenska kislina

9 mg

150

Vitamin B6

2 mg

143 

Riboflavin

2,1 mg

150 

Tiamin

1,65 mg

150 

Vitamin A

400 µg

50 

Folna kislina

200 µg

100 

Biotin

75 µg

150

Vitamin D

5 µg

100 

Vitamin B12

2,5 µg

100

 

9 mineralov in elementov v sledeh

Kalcij

120 mg

15 

Magnezij

60 mg

16

Cink

10 mg

100

Železo

7 mg

50 

Mangan

2 mg

100 

Baker

1 mg

100 

Jod

75 µg

50 

Molibden

50 µg

100 

Selen

50 µg

91 

 

druge snovi

Izvleček ginsenga

0,2 mg ginsenozida Rg1, ki ustreza 26,667 mg standardnega izvlečka ginsenga

/

Polifenoli oljčnega olja

4,5 mg oleuropeina in 0,5 mg hidroksitirosola

/

         

* PDV: priporočeni dnevni vnos

SESTAVINE: vitamini (askorbinska kislina, nikotinamid, alfa-tokoferil acetat, kalcijev D-pantotenat, piridoksin hidroklorid, riboflavin, tiamin mononitrat, retinol, pteroilmonoglutaminska kislina, D-biotin, holekalciferol, cianokobalamin), minerali (kalcijev karbonat, kalcijev D-pantotenat, magnezijev oksid, cinkov oksid, železov fumarat, manganov sulfat, bakrov sulfat, kalijev jodid, natrijev molibdat, natrijev selenit), izvleček ginsenga, polifenoli oljčnega olja (oleuropein, hidroksitirosol); aditivi v jedru tablete: sredstvi za povečanje prostornine (mikrokristalična celuloza, maltodekstrin), sredstva proti sprijemanju (zamrežena natrijeva karboksimetil celuloza, silicijev dioksid, magnezijev stearat); aditivi v ovojnici tablete:  sredstvi za glaziranje (hidroksipropilmetil celuloza, srednjeverižni trigliceridi), sredstvi za povečanje prostornine (polidekstroza, maltodekstrin), sredstvo proti sprijemanju (smukec), barvili (titanov dioksid, rumeni železov oksid).

Kako je treba jemati SUPRADYN® Vital 50+?
Eno tableto Supradyn® Vital 50+ vzemite med obrokom, po možnosti zjutraj pri zajtrku.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.
Pred sočasnim jemanjem drugih vitaminskih, vitaminsko-mineralnih ali mineralnih izdelkov se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

 

 

 

Dodatne informacije

Blagovna znamka Supradyn
Vsebuje ginseng, minerali, vitamini
Mesto uporabe kri
Oblika filmsko obložene tablete