slike so simbolične

Vse fotografije izdelka

Supradyn IMUNO granule, 14 vrečk

Vrsta izdelka: Prehransko dopolnilo
Cena: 16,85 €
Kratek opis:

 Prehransko dopolnilo s cinkom, vitaminom C, izvlečkom propolisa in ameriškega slamnika, s sladili, v obliki granul. Okus pomaranče.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Pomembna sta raznovrstna in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom!
Cena: 16,85 €

Opis izdelka

Supradyn IMUNO je prehransko dopolnilo, ki vsebuje vitamin C, izvleček ameriškega slamnika, izvleček propolisa in cink. Vitamin C in cink imata vlogo pri delovanju imunskega sistema.

  • AMERIŠKI SLAMNIK - Supradyn IMUNO vsebuje ECHINACEA COMPLEX, ki ga ekskluzivno proizvaja družba Bayer. Kompleks je sestavljen iz izvlečkov rastline ameriškega slamnika (Echinacea angustifolia DC. in Echinacea purpurea (L.) Moench.) in je posebej titriran tako, da se poveča koncentracija rastlinskih aktivnih snovi. Izvleček je standardiziran na fenolne spojine (titriran na najmanj 4 %) in tudi na polisaharide (titriran na najmanj 15 %).
  • VITAMIN C, CINK -  V primerih povečane občutljivosti, kot so stresna obdobja, neuravnotežena prehrana ali temperaturne spremembe, se lahko naravna obrambna sposobnost organizma zmanjša. Vitamin C in cink imata vlogo pri delovanju imunskega sistema. Vitamin C in cink, ki sta prisotna v prehranskem dopolnilu Supradyn IMUNO, sta antioksidanta, saj imata vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.
  • PROPOLIS - Propolis je snov, ki jo proizvajajo čebele. Z njim zaščitijo svoj panj pred zunanjimi dejavniki.


KAKO IN KDAJ JEMATI Supradyn® IMUNO?

  1. V stanjih, ko ima naše telo povečane potrebe po hranilih (npr. pozimi), ki imajo vlogo pri delovanju imunskega sistema, vzemite 2 vrečici na dan. Priporočljiv čas jemanja je do 7 dni.
  2. V obdobju povečanih fizičnih ali psihičnih obremenitev je priporočljivo jemati 1 vrečico na dan 14 dni. Cink in vitamin C imata namreč vlogo pri delovanju imunskega sistema, vitamin C pa prispeva k normalnemu psihološkemu delovanju in zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. Če je potrebno, lahko po 14 dneh premora cikel jemanja ponovite.

Za jemanje Supradyn IMUNO ne potrebujete vode, saj se vsebina raztopi neposredno v ustih.

1 vrečica vsebije:

Sestavine: 1 vrečica (1,8 g) % PDV* 2 vrečici (3,6 g) % PDV*
Vitamin C 90 mg 113% 180 mg 225%
Cink 7,5 mg 75% 15 mg 150%
suhi izvleček ameriškega slamnika (titriran na najmanj 4 % fenolnih spojin in najmanj 15 % polisaharidov) 150 mg / 300 mg /
suhi izvleček propolisa (titriran na najmanj 13 % skupnih flavonoidov, v obliki galangina) 100 mg / 200 mg /

*PDV: priporočen dnevni vnos

Primerno za odrasle in otroke od 14. leta starosti.

Prehransko dopolnilo ni primerno za osebe, ki so v preteklosti že imele alergije ali alergijske reakcije na sestavine prehranskega dopolnila.
Ni primerno za osebe, ki so preobčutljive na katerokoli sestavino prehranskega dopolnila ali na čebele, čebelje izdelke in določene rastline, kot so ambrozija, krizanteme, ognjič ali marjetice.

Ni primerno za nosečnice in doječe matere ter pri progresivnih sistemskih boleznih (TBC, levkemija), avtoimunskih boleznih in okužbah s HIV.

Proizvajalec:
BAYER HISPANIA, S. L., Av. Baix Llobregat 3-5, 08970 Sant Joan Despi (Barcelona)

Neto količina:
14 vrečk (25,20 g)

Bayer d.o.o., Bravničarjeva 13, 1000 Ljubljana, Slovenija

 

 

Dodatne informacije

Neto količina 14 vrečk (25,20 g)
Blagovna znamka Supradyn
Vsebuje ameriški slamnik, cink, propolis, vitamin C
Mesto uporabe kri
Oblika granulat