slike so simbolične

Vse fotografije izdelka

Wortie liquid, tekočina za odstranjevanje bradavic, 5 ml

Vrsta izdelka: Medicinski pripomoček
Cena: 11,96 €
Kratek opis:

Tekočina za odstranjevanje bradavic Wortie liquid zagotavlja manj agresivno odstranitev bradavic ob enaki učinkovitosti.

Cena: 11,96 €

Opis izdelka

Wortie liquid je zasnovan na podlagi znanstvenih dognanj in vsebuje edinstveno kombinacijo dveh kislin, ki omogočata, da je formulacija pripomočka manj agresivna za učinkovito odstranitev navadnih bradavic in bradavic na stopalu. Lušči vrhnje plasti in globoko tkivo, ki tvori bradavico. Tako zmehča zatrdelo kožo in omogoči odstranitev bradavice. Formulacija se na koži hitro posuši in ne pušča madežev, natančen aplikator v obliki čopiča pa preprečuje poškodbo zdrave okolne kože.

Wortie liquid poleg tekočine za odstranjevanje bradavic vsebuje tudi 18 prozornih obližev, s katerimi po nanosu tekočine prekrijemo bradavico in zagotovimo, da bo tekočina ostala na mestu ter hkrati zaščitimo bradavico.

Navodila za uporabo:
Z Wortie liquid aplikatorjem natančno nanesite tanko plast tekočine na bradavico. Počakajte približno 30 sekund, da se tekočina posuši. Ko je področje nanosa povsem suho, namestite na bradavico obliž, ki ga pustite na mestu vsaj 4 ure ali dokler ne odpade. Če je obliž po 24 urah še vedno na bradavici, ga previdno odstranite in umijte področje s toplo vodo in milom.

Pripomoček nanašajte 2-krat na teden, kot je opisano zgoraj, dokler bradavica ne izgine. Wortie® liquid je primeren za odrasle in otroke, starejše od 4 let.

Opozorila:
Wortie uporabljajte v skladu z navodili. Ne nanašajte na področja s tanko ali občutljivo kožo, kot so obraz, pazduhe, prsi, zadnjica ali genitalno področje. Uporaba na teh področjih lahko povzroči draženje in/ali brazgotinjenje. Ne uporabljajte pripomočka, če ste preobčutljivi na katerokoli izmed sestavin. Pripomočka ne uporabite, če ste noseči, dojite, imate sladkorno bolezen ali slabo prekrvavitev. Pri stiku z očmi izpirajte z vodo 15 minut in takoj poiščite zdravniško pomoč.

Samo za zunanjo uporabo. Shranjujte nedosegljivo otrokom. Vnetljivo. Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. Shranjujte na suhem mestu pri sobni temperaturi, ločeno od virov toplote.

Sestava:
Trikloroocetna kislina, glikolna kislina, denaturiran alkohol

Pakiranje:
5 ml + 18 obližev

Dodatne informacije

Vsebuje glikolna kilslina, trikloroocetna kislina
Mesto uporabe koža, noge, prsti, roke, stopala
Oblika obliži, tekočina