slike so simbolične

Vse fotografije izdelka

Vizol S INTENSIVE, kapljice za oči, 10 ml

Vrsta izdelka: Medicinski pripomoček
Cena: 13,25 €
Kratek opis:

Vizol S Intensive kapljice za oko so namenjene lajšanju blagih do zmernih težav suhega očesa, stabilizaciji solznega filma in mazljivosti s tem, ko naredijo očesno površino gladko.

Cena: 13,25 €

Opis izdelka

Vizol S INTENSIVE kapljice za oči.
Natrijev hialuronat 0,15%, dekspantenol 2%

Vizol S Intensive kapljice so namenjene lajšanju težav suhega očesa in obnavljanju očesne površine.

Vizol S Intensive kapljice za oko se lahko uporabljajo tudi med nošenjem kontaktnih leč.

Namen uporabe:
Vizol S Intensive kapljice za oko so namenjene lajšanju blagih do zmernih težav suhega očesa, stabilizaciji solznega filma in mazljivosti s tem, ko naredijo očesno površino gladko.

Prav tako lajšajo težave:

  • pri mehanskih draženjih očesne površine povzročenih z nošenjem kontaktnih leč, pri diagnostičnih ali kirurških posegih v očesu
  • pri mehanskih draženjih očesne površine povzročene z zunanjimi dejavniki (veter, sonce, klorirana voda, zdravljenje z zdravili)
  • pri preobremenjenih očeh (dolgotrajno delo z računalnikom).


Uporaba kapljic omogoča hitrejše lajšanje navedenih težav. Vizol S Intensive kapljice imajo dvojni učinek: vsebujejo natrijev hialuronat, ki vlaži in stabilizira solzni film ter dekspantenol, ki umirja, ščiti in pomaga pri regeneraciji očesne površine. Na ta način lahko zmanjšamo težave s suhostjo oči in preprečimo zaplete.

Sestava:
Natrijev klorid, natrijev dihidrogenfosfat dihidrat, brezvodni natrijev hidrogenfosfat, natrijev hialuronat 0,15%, dekspantenol 2%, prečiščena voda.

Pakiranje:
10 ml

Navodila za uporabo:
Kapljice se lahko uporabljajo večkrat dnevno, po potrebi. Kapnite 1 do 2 kapljici v oko. Nekajkrat zaprite oči, da se raztopina enakomerno porazdeli po njihovi površini. Ne vsebujejo konzervansov in zato niso škodljive za oči.

Opozorila in previdnostni ukrepi:
Ne uporabljajte proizvoda Vizol S Intensive, če ste preobčutljivi (alergični) na natrijev hialuronat, dekspantenol ali katero koli drugo sestavino Vizol S Intensive kapljic za oko. V primeru alregijske reakcije morate takoj prenehati z uporabo kapljic in se posvetovati z zdravnikom.

Ostala opozorila:

  • Če opazite, da sta Vizol S Intensive plastenka ali aplikator poškodovana, ne uporabite tega proizvoda.
  • Za zagotovitev primernega odmerjanja in higiene lahko plastenko uporablja le ena oseba.
  • Medsebojno delovanje kapljic Vizol S INTENSIVE in raztopine za kontaktne leče, drugih kapljic za oko ali mazil za uporabo v očesu ni znano. Če uporabljate sočasno še druge izdelke za uporabo v očesu, počakajte z apliciranjem najmanj 15 min pred vsakim naslednjim odmerjanjem.


Varnost proizvoda:

Aplikator plastenke vsebuje filter, ki zagotavlja njegovo varno uporabo, saj preprečuje kontaminacijo raztopine po odprtju. Proizvod ne vsebuje konzervansov, s čimer je zmanjšana možnost draženja in poškodbe očesne površine.

Proizvod uporabniki na splošno dobro prenašajo. Kljub temu se v primeru, če opazite kateri koli neželeni učinek, posvetujte s svojim zdravnikom ali farmacevtom.

Rok uporabnosti:
Je odtisnjen na ovojnini. Rok uporabnosti po odprtju je 180 dni. Ne uporabljajte proizvoda po izteku roka uporabnosti.

Shranjevanje:
Shranjujte pri temperaturi do 25 °C v originalni ovojnini. Shranjujte nedosegljivo otrokom!

Jadran galenski laboratorij, d.o.o., Litostrojska cesta 46A, 1000 Ljubljana, Slovenija

Dodatne informacije

Neto količina 10 ml
Blagovna znamka Jgl
Vsebuje brez konzervansov, dekspantenol, natrijev hialuronat, natrijev klorid, pantenol, sol, vitamin B, voda
Mesto uporabe oči
Oblika kapljice