slike so simbolične

Vse fotografije izdelka

SYSTANE COMPLETE, vlažilne kapljice za oko, 10 ml

Vrsta izdelka: Medicinski pripomoček

Redna cena: 17,95 €

AKCIJA 12,57 €

Kratek opis:

Systane COMPLETE vlažilne kapljice za oko DVE KAPLJICI.. BRILJANTEN VID! Systane COMPLETE vlažilne kapljice za oko ščitijo in obnavljajo vse sloje solznega filma, predhodna diagnostika ni potrebna. Zato so enostavna rešitev za vse simptome suhega očesa, ne glede na stopnjo in pogostost pojavljanja. Z optimizirano koncentracijo HP-gvarja in lipidnimi nanodelci enakomerno zapolnijo vrzeli, obnovijo in stabilizirajo strukturo solznega filma ter uspešneje ohranjajo oko primerno vlažno.

Redna cena: 17,95 €

AKCIJA 12,57 €

Opis izdelka

Systane COMPLETE vlažilne kapljice za oko predstavljajo zadnjo dopolnitev široke družine Systane izdelkov za hitro in dolgotrajno lajšanje simptomov suhega očesa. Ščitijo in obnavljajo vse sloje solznega filma, predhodna diagnostika ni potrebna. Zato so enostavna rešitev za vse simptome suhega očesa, ne glede na stopnjo in pogostost pojavljanja. Z optimizirano koncentracijo HP-gvarja tvorijo na očesu na pH občutljivo hidrofilno mrežno strukturo, ki omogoča počasno sproščanje lipidnih nanodelcev in boljše zadrževanje vlage na očesni površini. Nanodelci enakomerno zapolnijo vrzeli, obnovijo in stabilizirajo strukturo solznega filma ter uspešneje ohranjajo oko primerno vlažno.

Navodilo za uporabo:
Pred uporabo dobro pretresite. Kanite eno do dve kapljici v vsako oko po potrebi. Običajno zadostuje enkratni nanos na dan. Umetne solze vkapamo PRED vstavitvijo kontaktnih leč in PO odstranitvi kontaktnih leč.

Sestavine:
propilenglikol 0.6%, borova kislina, dimiristoil fosfatidilglicerol, diNa EDTA, hidroksipropil gvar, mineralno olje, polioksil 40 stearat, PolyQuad (polidronijev klorid) 0,001%, sorbitan tristearat, sorbitol in prečiščena voda.

Neto količina:
10 ml

Salus, Veletrgovina, d.o.o, Litostrojska cesta 46 A, 1000 Ljubljana, Slovenija

Dodatne informacije

Neto količina 10 ml
Blagovna znamka Systane
Vsebuje sol, voda
Mesto uporabe oči
Oblika kapljice, medicinski pripomoček