slike so simbolične

Vse fotografije izdelka

Perskindol Active Classic, sprej, 150 ml

Vrsta izdelka: Medicinski pripomoček
Cena: 11,78 €
Kratek opis:
Medicinski pripomoček za pomoč pri lajšanju bolečine pri športnih poškodbah.
Cena: 11,78 €

Opis izdelka

Pomaga pri lajšanju in olajšanju bolečine v primeru (športnih) poškodb, kot so: nategnjene mišice, natrgane mišice, zvini in podplutbe.

Perskindol Active Classic Spray ima dvojno delovanje: najprej hladi in blaži, potem pa daje prijeten občutek toplote. 

Perskindol Active Classic Spray vsebuje eterična olja, ki ob uporabi na prizadetem območju zagotavljajo osvežujoč občutek hlajenja, ki mu sledi prijeten občutek toplote.

Perskindol Active Classic Spray je priporočljiv kot del zdravljenja prve pomoči pri športnih poškodbah, kot so nategnjene mišice, podplutbe, izpahi in udarnine.

Uporaba:
Odrasli in otroci, starejši od 5 let: z rahlim pritiskom krožno razpršite po prizadetem območju v minimalni razdalji 15 cm. Pred uporabo pretresite. Pred uporabo preberite navodilo (glejte v notranjosti pokrova) in opozorila.

Opozorila:
Če se pojavijo neželeni učinki, takoj prenehajte z uporabo Perskindol Active Classic Spray. Izdelka Perskindol Active Classic Spray ne uporabljajte v primeru znane preobčutljivosti ali alergije na salicilate ali na katero koli od sestavin, navedenih spodaj.

Ne uporabljajte na odprtih ranah, sluznicah in obrazu. Preprečite stik z očmi. Po nanosu spreja ne pokrivajte in ne povijajte.

Izdelek hranite na sobni temperaturi do (15-25°C).

Po 21 dneh neprekinjene uporabe izdelka je priporočljivo, da ga 3 dni ne uporabljajate. Uporaba izdelka ni primerna za otroke, mlajše od 5 let. Kot previdnostni ukrep je priporočljivo, da izdelka ne uporabljate med nosečnostjo ali med dojenjem. Če se pojavijo neželeni učinki, prenehajte z uporabo izdelka. Če ni izboljšanja, se posvetujte s farmacevtom ali zdravnikom.

Zelo lahko vnetljiv aerosol. Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. Hraniti zunaj dosega otrok. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. Ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. Ne vdihavati razpršila. Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50°C /122°F. Vsebuje: propan/butan.

Sestavine (INCI):
Isopropyl Alcohol, Aqua, Menthol, Pinus Sylvestris oil, Citrus Aurantium Dulcis oil, Gaultheria Procumbens leaf oil (vsebuje metilsalicilat), Citrus Aurantium Bergamia oil, Citrus Medica Limonum oil, Terpineol, Terpineol Acetate, Ethyl Acetate, Benzyl Benzoate, Rosmarinus Officinalis leaf oil, Lavandula Angustifolia oil, Geraniol, Citronellol, Limonene, Citral, Linalool.

Zastopnik (Slovenija):
Ewopharma d.o.o., Cesta 24. Junija 23, 1231 Ljubljana-Črnuče, Slovenija, Telefon: (0) 590 848 40.

Dobavitelj: Salus promet s Farmacevtskimi, medicinskimi in drugimi proizvodi, d.d., Litostrojska Cesta 46, 1000 Ljubljana, Slovenija, e-mail: info@salus.si
Proizvajalec: Vifor Consumer Health SA, Route de Moncor 10, CH-1752 Villars-sur-Glâne

Dodatne informacije

Neto količina 150 ml
Blagovna znamka Vifor
Vsebuje eter, eterična olja, sol
Mesto uporabe hrbet, mišice, noge, roke, sklepi, telo
Oblika aerosol, medicinski pripomoček, pripomoček, pršilo, sprej