slike so simbolične

Vse fotografije izdelka

Lacto Seven Kids žvečljive tablete za otroke, 50 žvečjivih tablet

Vrsta izdelka: Prehransko dopolnilo
Cena: 11,96 €
Kratek opis:

Mlečnokislinske bakterije in vitamin D3 v obliki tablet za žvečenje. Okus jagode in maline. Prehransko dopolnilo s sladilom.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Pomembna sta raznovrstna in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom!
Cena: 11,96 €

Opis izdelka

Lacto Seven Kids vsebuje edinstveno kombinacijo sedmih mlečnokislinskih bakterij in vitamin D3. Bakterije so v tabletah zaščitene s posebno Bio-Support tehnologijo.  Tabletam je dodan vitamin D3, ki prispeva k delovanju imunskega sistema. Potreben je tudi za ohranitev zdravih kosti in zob ter za delovanje mišic.  

Uporaba:
Priporočeni dnevni odmerek: Otroci, stari več kot 1 leto: 1 tableta na dan. Tableto se lahko prežveči ali stopi v ustih.

Vsebnost:
Dnevni odmerek 1 tableta vsebuje:
Vitamin D3 2 μg. (40% priporočenega dnevnega vnosa).
Mlečnokislinske bakterije 1 x109 ( 1 milijarda) cfu*
Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus reuteri, Bifidobacterium longum, Streptococcus thermophilus
*Colony forming units. V času proizvodnje.

Sestavine:
Sladilo (ksilitol*), mlečnokislinske bakterije v prahu (maltodekstrin, antioksidant (askorbinska kislina)), sredstvo za povečanje prostornine (hidroksipropil celuloza), emulgator (magnezijeve soli maščobnih ksilin), aromi (jagoda, malina), holekalciferol.
*Prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek.

Neto količina: 28 g

Opozorila:
Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Shranjujte otrokom nedosegljivo. Shranjevati v suhem prostoru na sobni temperaturi.

Dobavitelj:
Vitabalans d.o.o., Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Slovenija

Proizvajalec:
Vitabalans, Varastokatu 8, 13500 Hämeenlinna, Finska

Dodatne informacije

Neto količina 28 g
Blagovna znamka Vitabalans Oy
Vsebuje mikroorganizmi, vitamin D3
Mesto uporabe črevesje, kosti, mišice, prebavila, zobje
Oblika žvečljive tablete