slike so simbolične

Vse fotografije izdelka

Herstat Lipcare, balzam za ustnice

Vrsta izdelka: Kozmetika
Cena: 8,96 €
Kratek opis:
Herstat Lipcare je balzam za zaščito ustnic, ki je primeren za uporabo pred pojavom herpesa. S svojo sestavo mehča in vlaži ustnice ter preprečuje njihovo izsuševanje in pokanje.
Cena: 8,96 €

Opis izdelka

Veter in suh zrak lahko povzročijo razpoke na vaših ustnicah. Tudi sončni žarki lahko poškodujejo ustnice. Suhe in razpokane ustnice si kar naprej mehčamo s slino, kar povzroči še večjo izsušenost. Ustnice nato hitro razpokajo in pojavi se herpes.
Herstat LipCare - balzam za zaščito ustnic:

  • mehča in vlaži ustnice,
  • ščiti ustnice pred vplivi sonca, vetra in mraza.

Herstat LipCare ne obarva ustnic, vendar ustnicam daje nežen in privlačen sijaj, hkrati pa jih zaščiti pred izsušitvijo.

Balzam Herstat LipCare ima prijeten vonj po propolisu in nežen okus medu.

Uporaba:
Za najboljše rezultate uporabljajte balzam Herstat LipCare večkrat na dan.

Sestavine Herstat LipCare 3 g:
Vsebuje 1 % Propolis ACF in beli vazelin

Sestavine (INCI):
Propolis ACF je zaščiten, visoko prečiščen propolis, ki vsebuje standardizirano količino naravno aktivnih flavonoidov. Je mešanica smole in izločkov, ki so ga nabrale čebele iz rastlin in dreves, vsebuje številne aktivne fitokemične snovi, od katerih so zelo pomembni flavonoidi.

Beli vazelin tvori zaščitni plašč na površini ustnice in jo omehča. Zmanjša suhost ustnic in na tak način prepreči nastanek razpoke.

Dobavitelj: Salus promet s Farmacevtskimi, medicinskimi in drugimi proizvodi, d.d., Litostrojska Cesta 46, 1000 Ljubljana, Slovenija, e-mail: info@salus.si

Proizvajalec: Ars Pharmae, razvoj naravnih farmacevtskih izdelkov, d.o.o., Litostrojska Cesta 46, 1000 Ljubljana, Slovenija, e-mail: info@arspharmae.com

Dodatne informacije

Neto količina 3 g
Blagovna znamka Ars pharmae
Vsebuje propolis
Mesto uporabe ustnice
Oblika balzam