slike so simbolične

Vse fotografije izdelka

CICATRIDINA mazilo za rane, 30 G

Vrsta izdelka: Medicinski pripomoček
Cena: 10,19 €
Kratek opis:

Mazilo za rane Cicatridina pospeši celjenje odrgnin, raztrganin, opeklin, kirurških ran, preležanin, diabetičnih razjed in preprečuje njihovo okužbo. Namenjeno je preprečevanju nastanka novih brazgotin in glajenju starih, ker spodbudi aktivnost delitve kožnih celic.

Cena: 10,19 €

Opis izdelka

Mazilo za rane Cicatridina pospeši celjenje odrgnin, raztrganin, opeklin, kirurških ran, preležanin, diabetičnih razjed in preprečuje njihovo okužbo.Namenjeno je preprečevanju nastanka novih brazgotin in glajenju starih, ker spodbudi aktivnost delitve kožnih celic.
Mazilo Cicatridina učinkuje zaradi vsebnosti hialuronske kisline, ki lahko pospeši in izboljša obnovo povrhnjice in celjenje tkiva.

Indikacije
Dopolnilno zdravljenje pri celjenju v primeru draženja in rdečine kože, po posegih pilinga, epilacije in laserskih posegih, pri celjenju površinskih ran (razpok, prask, odrgnin, izpuščajev, opeklin prve in druge stopnje, površinskih ureznin) in globokih ran (kirurških ran, preležanin, kožnih razjed).

Odmerjanje
Poškodovani predel nanesite 2 do 3-krat dnevno. Trajanje uporabe je odvisno od poteka simptomov; če je potrebno, je mazilo primerno tudi za dolgotrajno uporabo.

Sestavine
Hialuronska kislina, mandljevo olje, silikonsko olje, klorheksidin diglukonat, podlaga.

Kontraindikacije
Preobčutljivost na katerokoli sestavino. 

Proizvajalec: FARMA-DERMA s.l.r., Via del" Artigiano 6-8, 40010 Sala Bolognese, Italia

Uvoznik: DR. GORKIČ, d.o.o., Obrtniška ul. 11, 1370 Logatec,Slovenija

 

 

  

Dodatne informacije

Blagovna znamka Dr. Gorkič
Vsebuje hialuronska kislina
Mesto uporabe koža
Oblika mazilo