slike so simbolične

Vse fotografije izdelka

Blink Contacts kapljice za oči, 10 ml

Vrsta izdelka: Medicinski pripomoček
Cena: 11,85 €
Kratek opis:
Ščitijo in osvežijo suhe, utrujene oči ter so še posebej primerne za uporabnike kontaktnih leč.
Cena: 11,85 €

Opis izdelka

Blink Contacts kapljice za oči blagodejno vplivajo na razdražene in suhe oči. Viskoelastična formula poveča stabilnost solznega filma za daljše, bolj udobno nošenje kontaktnih leč. Z uporabo kapljic Blink contacts zmanjšamo občutek utrujenosti in suhosti v očesu.

Kapljice so namenjene nosilcem kontaktnih leč in osebam, ki imajo zmerno suhe oči. Pred uporabo leč ni potrebno odstraniti.

Navodilo za uporabo:
Po potrebi kanite v oko 1 do 2 kapljici. Nekajkrat pomežiknite. Kapljice uporabljajte po potrebi. Leč ni potrebno odstraniti. Preden vstavite leči v oko, kanite na leči za dodatn udobje 1-2 kapljici.

Kapljice so uporabne pri vseh vrstah kontaktnih leč.

Indikacije:
Osvežitev suhih in utrujenih oči uporabnikov kontaktnih leč.

Opozorilo:
Ne uporabljajte, če je zaščitni ovoj pretrgan ali odstranjen. Raztopina ni za uživanje. Ne uporabljajte, če ste alergični na katerokoli sestavino. Z vrhom kapalke se ne dotikajte površin, da ne bi prišlo do kontaminacije. Plastenko takoj po uporabi tesno zaprite. Ne smete uporabljati po datumu izteka roka uporabnosti. Shranjujte nedosegljivo otrokom! Shranjujte pri sobni temperaturi. Leč ne spirajte z navadno vodo. Preostanek raztopine zavrzite 45 dni po odprtju. Če se težave ne izboljšajo, se posvetujte s svojim oftalmologom.

Sestava:
0,15 % natrijev hialuronat, 0,005 % OcuPure™ konzervans, kalcijev klorid (dehidrat), kalijev klorid natrijev klorid, boratni pufer, magnezijev klorid, prečiščena voda.

Neto količina:
10 ml

Oph Oktal Pharma d.o.o., Pot k sejmišči 26A, 1231 Ljubljana Črnuče, Slovenija

Dodatne informacije

Neto količina 10 ml
Blagovna znamka Amo
Vsebuje kalcij, kalij, kalijev klorid, magnezij, natrijev hialuronat, natrijev klorid, voda
Mesto uporabe oči
Oblika kapljice, medicinski pripomoček