slike so simbolične

Vse fotografije izdelka

Biogaia Prodentis - okus mentola, 20 pastil

Vrsta izdelka: Prehransko dopolnilo
Cena: 11,99 €
Kratek opis:

BioGaia ProDentis pastile so prehransko dopolnilo, ki vsebuje probiotični bakteriji L. reuteri Protectis in L. reuteri Prodentis.  Pomaga dopolniti dragocene mikroorganizme v ustih. Zdravje ustne votline.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Pomembna sta raznovrstna in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom!
Cena: 11,99 €

Opis izdelka

Ustna mikrobiota - je kompleksen ekosistem, naseljen s specifično populacijo mikroorganizmov, ki se nahajajo na površini zob, v prostoru med zobom in dlesnijo, na površini sluznic in v slini. Zdrava ustna votlina vsebuje 6 milijard bakterij in 700 različnih bakterijskih vrst. 

BioGaia ProDentis pastile so prehransko dopolnilo s prijetnim okusom mentola, ki vsebuje probiotični bakteriji L. reuteri DSM 17938 (L. reuteri Protectis) in L. reuteri ATCC PTA 5289 (L. reuteri Prodentis). Obe sta bili testirani v številnih kliničnih študijah in sta dokazano varni za otroke in odrasle. Z rednim jemanjem probiotika BioGaia Prodentis lahko ponovno vzpostavite bakterijsko ravnovesje v ustni votlini. BioGaia Prodentis, ki vsebuje izomaltozo in sukralozo namesto sladkorja, prispeva k ohranjanju mineralizacije zob.

Uporaba in priporočeni dnevni odmerek:
1-2 pastili na dan. Priporočamo redno uporabo. Pastilo počasi raztopite v ustih, če je možno takoj po umivanju zob. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ne pozabiti tudi na zdrav način življenja. 

Vsebnost:
1 pastila vsebuje najmanj 200 milijonov  L. reuteri Prodentis.

Sestavine:
sredstvo za povečanje prostornine: izomaltoza, L. reuteri DSM 17938 in L. reuteri ATCC PTA 5289 (L. reuteri Prodentis), popolnoma hidrogenirano palmovo olje, aroma mentola, olje poprove mete in sladilo: sukraloza.

Opozorilo:
Shranjevati nedosegljivo otrokom! Prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek. Primerne so za uporabo pri otrocih starejših od 3 let.

Pri sobni temperaturi (največ 25 °C).

Neto količina:
16 g (20 pastil po 800 mg)

Proizvajalec:
BioGaia AB, P.O. Box 3242, SE-103 64 Stockholm, Švedska

Zastopnik:
Ewopharma d.o.o., Cesta 24. Junija 23, 1231 Ljubljana-Črnuče, Slovenija

Dodatne informacije

Neto količina 20 pastil po 800 mg (16 g)
Blagovna znamka Biogaia
Vsebuje mikroorganizmi
Mesto uporabe dlesni, usta, zobje
Oblika pastile