Vital Plus Active - specifični tretmaji za nego obraza in lasišča

  • OBRAZ: Raziskovalni laboratoriji VITAL PLUS ACTIVE so formulirali specifične tretmaje za nego obraza v obliki koncentriranih kapljic, ki prodirajo globoko v kožo in s seboj prinašajo aktivne sestavine, potrebne v običajnih fizioloških procesih. Njihov osnovni namen je zagotoviti ustrezno hranjenje, zaščito in obnovo, ter s tem upočasniti kronološko staranje kože.
  • LASIŠČE: Formulacije so narejene s ciljem, da uravnotežijo pilosebacealni proces, ne da bi pri tem porušili občutljiv mikroambient kože lasišča. Poleg tega so formulacije obogatene z aktivnimi sestavinami rastlinskega porekla, ki izboljšujejo biološke procese, ki so odgovorni za prekinitev življenskega ciklusa las, začenši s pravilnim čistilnim delovanjem, ne da bi se pri tem porušila naravna zaščita in pH kože lasišča.Tretmaji Vital Plus Active so dermokozmetični proizvodi s posebnm namenom, so dermoafini (koža jih prepozna) in seboafini (topijo maščobo). Aktivne sestavine so rastlinskega porekla, so klinično in dermatološko testirani, na prodaj izključno v lekarnah.

Promocije potekajo v lekarnah

Promocije potekajo v lekarnah, vendar se morate predhodno naročiti tako, da kliknete na izbrano lekarno v spodnji tabeli aktualnih promocij (v kolikor potekajo).

Velikost pisave

Reset Zoom
Ali uporabite funkcijo brskalnika:
Ctrl + + / Ctrl + - / Ctrl + 0