AdvaMed - prodaja medicinskih pripomočkov na debelo

Podjetje AdvaMed prodaja medicinske pripomočke na področju kirurgije, dermatologije, plastične kirurgije, diagnostike in veterine. Gre za ponudbo inovativnih izdelkov, ki temeljijo na preverjeni kakovosti in so skladni z vsemi veljavnimi evropskimi standardi.

V naš nabor medicinskih pripomočkov spadajo visoko kakovostni izdelki priznanih evropskih in ameriških proizvajalcev:

  • Sonoma Pharmaceuticals, 
  • BAP Medical, 
  • Pavia Farmaceutici, 
  • Biognost, 
  • Medline International, 
  • Medica Europe, …

Naši kupci so bolnišnice, lekarne, zdravstveni domovi, domovi starejših občanov, specializirane trgovine in fizične osebe. Podjetje AdvaMed je prisotno v Sloveniji, na Hrvaškem, v Srbiji, Makedoniji in Črni Gori.

Zastopamo izdelke za čiščenje in nego kirurških in kroničnih ran - Microdacyn, izdelke za začetne faze brazgotin – Epicyn, silikonske gele in obliže za profesionalno zdravljenje brazgotin – BAPScarcare, Scarban, izdelke za nego in vlaženje poškodovane kože, opeklin, brazgotin, po radioterapijah in laserskih posegih - Alhydran.

Pri površinskih ranah, odrgninah, manjših opeklinah, preležaninah, ulkusih, diabetičnem in atletskem stopalu, ekcemih, pleničnih izpuščajih, glivičnih okužbah priporočamo naše antimikrobno pršilo KAdermin, ki ščiti pred vdorom mikroorganizmov in pomaga pri obnovi fizioloških procesov, pomembnih za normalno regeneracijo tkiva.

Zastopamo tudi izdelke za lajšanje simptomov atopijskega dermatitisa – Pediacyn, izdelke za zdravljenje aken - GramaDerm, ki temeljijo na enaki tehnologiji kot izdelki Microdacyn, Pediacyn in Epicyn.

V naši ponudbi pa so tudi izdelki za lažje dihanje pri prehladih, alergijah, pri športnih aktivnosti - Nozovent trakovi, vstavki, pršilo in izdelki Nozohaem za ustavitev krvavitev iz nosu.

Izdelek Marathon proizvajalca Medline tvori tanko zaščitno polprosojno zaščito kože, ki opravlja funkcijo ločevanja med zdravo ali poškodovano kožo in izločki. Nudi 72-urno zaščito poškodovane in zdrave kože pred izločki, potenjem, drenažo ran, stome ter ščiti pred agresivnimi lepili in trakovi.  Več podrobnosti o izdelkih na www.advamed.si

Promocije potekajo v lekarnah.

Na dan promocije v lekarni, kjer promocija poteka velja popust na izbran nabor izdelkov Advamed.

JUNIJ 2024

BETNAVA19. 6. 20249.00 - 13.00

Velikost pisave

Reset Zoom
Ali uporabite funkcijo brskalnika:
Ctrl + + / Ctrl + - / Ctrl + 0