Promocije

 1. Avene & A-Derma & Ducray

  Farmacevt Pierre Fabre iz Castresa na jugozahodu Francije je ustanovil Laboratories Pierre Fabre Medicament. Skupina Pierre Fabre je svoje delo začela kot državni laboratorij v Franciji in se je kasneje (1970-1973) razširila na mednarodna tržišča: Španijo, Italijo, Nemčijo in Švico.

  V prodaji dermatološko kozmetičnih izdelkov je 56.2% prometa na mednarodnih tržiščih. Uspeh Pierre Fabre dermatološke kozmetike je rezultat združitve farmacevtskega znanja in dermatoloških raziskovanj. Pierre Fabre dermatološko kozmetični izdelki so rezultat dolgoletnih tehnoloških raziskovanj, ki temeljijo na strogih farmacevtskih predpisih in raziskovanj lastnosti rastlin, ki so edinstvena značilnost proizvajalca.

  Dve mednarodno priznani skupini izdelkov sta:

  • dermatološka skupina izdelkov: Avene, Ducray, PFD
  • dermofarmacevtska skupina izdelkov: Klorane, Galenic, Elancyl.

   

  Več o promociji
 2. Brezplačno svetovanje o inkontinenci in izvajanje meritev krvnega tlaka

  Podjetje PAUL HARTMANN Adriatic d.o.o. je del mednarodne globalne skupine PAUL HARTMANN AG, ki obeležuje že 200 let delovanja.

  Skozi vsa ta leta je podjetje razvilo diskretne in zanesljive pripomočke na področju inkontinence, BODE razkužila za roke, kožo in površine, natančne in kvalitetne termometre in merilce krvnega tlaka ter izdelke za zaščito in oskrbo ran.

  Z izdelki je podjetje prisotno tako v bolnišnicah, lekarnah, zdravstvenih domovih in domovih za ostarele.

   

  Več o promociji
 3. VI VIS MICRODOT

  Meritve glukoze v krvi.

  Več o promociji
 4. Arkopharma

  Arkopharma prihaja iz Francije in je vodilni evropski proizvajalec prehranskih dopolnil in zdravil, ki so rastlinskega izvora. Je globalna znamka prisotna v več kot 60-ih državah in ima več kot 1.740 registriranih proizvodov. Že več kot 38 let si raziskovalci iz Laboratorija Arkopharma prizadevajo terapevtske zmogljivosti narave spremeniti v kakovostne izdelke za zdravje človeka.

  Arkopharma zagotavlja kakovost, saj je certificiran proizvajalec, ki upošteva predpise dobre proizvodne prakse. Prav tako je Arkopharma vpeljala tradicijo spoštovanja naravnega ravnovesja v okolju in dobrobit živali, vse od surovine do končnih proizvodov in je prva blagovna znamka z oznako odgovornega čebelarstva, kar pomeni natančno spremljanje od samega izvora surovin do končne pridelave izdelka.

   


  Spletno mesto (www.arkopharma.si ), VIDEO predstavitev https://youtu.be/EW7n7zhmWms  in spletno mesto laboratorija Arkopharma www.arkopharma.com  Aktivna družbena omrežja: https://www.facebook.com/arkopharma.slovenija/ , https://www.instagram.com/arkopharma.slovenija/ in Youtube kanal https://www.youtube.com/channel/UCQ3KtIQdt0bRnregw89POZA

  Več o promociji
 5. Solime

  Roberto Solime, vrhunski fitoterapevt in fitokozmetolog, že od leta 1975 raziskuje, razvija in oblikuje vrhunske naravne izdelke, prehranska dopolnila in naravno kozmetiko v svojem podjetju Solime. Leta 1998 mu je za dosežke, v dobro ljudi, izročil priznanje tudi papež Janez Pavel II.

   

  Kot predavatelj je pogosto vabljen na konference po Italiji in tujini, sodeluje in predava po univerzah, bolnišnicah, na javnih in privatnih inštitucijah. Je avtor številnih publikacij in knjig, pogosto ga vabijo kot gosta v televizijske oddaje.

   

  Pri svojem delu stalno ohranja tradicijo in jo plemeniti z inovativnimi rešitvami. V podjetju Solime so razvili zelo veliko tehničnih rešitev, ki so njihova ekskluzivna tehnologija. Rastline sušijo s posebnim hladnim postopkom kroženja zraka na temperaturah, ki ne presegajo 29 stopinj. Hkrati izločijo njihovo organsko tekočino, ki jo takoj uporabijo naprej v izdelkih. Uporabljajo tudi ultrazvočne ekstraktorje in kondenzatorje za proizvodnjo rastlinskih izvlečkov in inovativne, posebne naprave za proizvodnjo eteričnih olj in absolutov.V bližnji preteklosti so del proizvodnje preselili pod piramido.

   

  V naboru izdelkov ima preko 100 različnih izvlečkov zdravilnih rastlin, Bachove cvetne esence, droge, čajne mešanice, stisnjenke, kapsule, eterična olja, kozmetiko za telo, lase, naravne barve, repelente, probiotike, organski silicij, olja, vrhunske kreme s kolostrumom in eteričnimi olji in še mnoge druge.

   

  Veliko surovin izvira iz njihovega posestva v Borgo Mont del Gesso, v vasi, ki obstaja že iz leta 1000. Tam imajo 33 hektarov obdelovalnih površin, travnikov in gozdov, ki so vir samoraslih rastlin, veliko rastlin pa tudi sami pridelajo. 

  Več o promociji
 6. Ortopedix brezplačna računalniška analiza stopal

  Ortopedix vložki se izdelujejo po postopku, ki je bil patentiran na Švedskem že pred 30 leti. 

  Vložki se ne izdelujejo na zalogo temveč individualno za vsako stranko posebej.
   
  Vsak odtis s spremljajočo dokumentacijo se podrobno analizira in pregleda. Pregledajo se vse podrobnosti na odtisu osobe s ciljem, da se prepoznajo specifične potrebe vsakega stopala.
  Šele takrat se prične z ročno izdelavo vložkov, s pomočjo napredne tehnologije.
  Več o promociji
 7. Solgar meritev vitaminsko mineralnega statusa v telesu

  Prehranska dopolnila Solgar

  Naravna prehranska dopolnila Solgar odlikujeta vrhunska kakovost in čistost sestavin. Iz svojih sestavin se trudijo kar najbolj odpraviti alergene in kadarkoli je možno formulirati izdelke brez sladkorja, soli, škroba, kvasa, koruze, soje, pšenice in glutena. Solgar nudi izdelke brez umetnih arom ali barvil. Prvi so uporabili naravno oblaganje tablet, ki temelji na vodi, namesto običajnega sredstva – šelaka. Večina izdelkov je primerna za vegetarijance in vegane.

  Solgar uporablja reciklirajoče stekleničke, ki ščitijo izdelke pred vplivi temperature, svetlobe in vlage ter na ta način ohranjajo učinkovitost izdelkov.

  Z vami že več kot 70 let.

   

  Več o promociji
 8. Vichy dermatološka kozmetika

  Z negami za obraz in telo, ki so jih oblikovali Laboratoriji Vichy, odkrijte številne blagodejne učinke Termalne vode Vichy. Življenje kože je dinamično ravnovesje, na katerega vplivajo različni notranji in zunanji dejavniki. Pri Vichyju menimo, da je nega kože pomembnejša kot njena narava. Na podlagi svojih bogatih izkušenj so Vichyjeve raziskave odkrile nove načine za učinkovito delovanje. Z izboljšanjem zdravja kože se lahko ta obnovi, zaščiti, zadrži vodo in hranilne snovi ter trajno spremeni. Idealna koža niso več sanje.

   

   

  Več o promociji
 9. La Roche Posay dermatološka kozmetika

  La Roche-Posay že več kot 30 let sodeluje z dermatologi po vsem svetu, da bi ustvaril izdelke za nego in ličenje kože, ki čim bolje ustrezajo njihovim potrebam in zahtevam. Poleg tega jim nudi podporo pri usposabljanju in vsakodnevnemu zdravljenju pacientov z organizacijo številnih aktivnosti, ki med drugim vključujejo izobraževalne delavnice za paciente in dneve presejalnih pregledov za zgodnje odkrivanje kožnega raka.

  Več o promociji
 10. Bioderma dermatološka kozmetika

  Laboratoire Dermatologique BIODERMA s sedežem v Lyonu v Franciji je razvila v tesnem sodelovanju z vodilnimi dermatologi in priznanimi raziskovalnimi centri sedem linij izdelkov. Izdelki te francoske kozmetične znamke se osredotočajo na nego za občutljivo in problematično kožo, dehidrirano, suho in mastno kožo.

   

  Več o promociji
 11. Nuxe premium kozmetika

  Aliza Jabès se je rodila v družini farmacevta, vizionarskega vedeža, ki je bil prepričan, da se za največja terapevtska in medicinska odkritja lahko zahvalimo rastlinskemu kraljestvu. Od tod izvira tudi njeno neomajno zaupanje v neprecenljivo moč rastlin. Neizčrpna strast, ki jo Aliza Jabès čuti do rastlin, povezana s prirojenim občutkom, da vnaprej predvidi potrebe žensk, ter močno dušo, nadvse navezano na svoje korenine in svojo izvirnost,vse to je prispevalo, da se je NUXE izoblikoval kot edinstvena znamka na svojem področju. Brez dvoma je potrebno v številnih nagradah za odličnost, ki so jih Laboratoriju NUXE podelili tako profesionalci kot tudi potrošniki, dati soglasno priznanje za njegovo vztrajnost. Nuxe predstavlja vez med “Nature” – naravo in “Luxe” – razkošjem.

  Več o promociji
 12. Pregled lasišča z dermovizorjem X200

   

  Če imate težave z mastnim, srbečim lasiščem, vam lasje izpadajo, potem lahko opravite pregled lasišča z mikrokamero.   

  Za pregled se je potrebno predhodno naročiti v lekarni.

  Več o promociji
Show More Products