Promocije

 1. La Roche Posay dermatološka kozmetika -22%

  La Roche-Posay že več kot 30 let sodeluje z dermatologi po vsem svetu, da bi ustvaril izdelke za nego in ličenje kože, ki čim bolje ustrezajo njihovim potrebam in zahtevam. Poleg tega jim nudi podporo pri usposabljanju in vsakodnevnemu zdravljenju pacientov z organizacijo številnih aktivnosti, ki med drugim vključujejo izobraževalne delavnice za paciente in dneve presejalnih pregledov za zgodnje odkrivanje kožnega raka.

  Na dan promocije 22% popust. Popust ne velja za pakete  in promocijska pakiranja.

  Več o promociji
 2. Vichy dermatološka kozmetika -22%

  Z negami za obraz in telo, ki so jih oblikovali Laboratoriji Vichy, odkrijte številne blagodejne učinke Termalne vode Vichy. Življenje kože je dinamično ravnovesje, na katerega vplivajo različni notranji in zunanji dejavniki. Pri Vichyju menimo, da je nega kože pomembnejša kot njena narava. Na podlagi svojih bogatih izkušenj so Vichyjeve raziskave odkrile nove načine za učinkovito delovanje. Z izboljšanjem zdravja kože se lahko ta obnovi, zaščiti, zadrži vodo in hranilne snovi ter trajno spremeni. Idealna koža niso več sanje.

  Na dan promocije 22% popust. Popust ne velja za pakete  in promocijska pakiranja.

   

   

  Več o promociji
 3. Solgar meritev vitaminsko mineralnega statusa v telesu

  Prehranska dopolnila Solgar

  Naravna prehranska dopolnila Solgar odlikujeta vrhunska kakovost in čistost sestavin. Iz svojih sestavin se trudijo kar najbolj odpraviti alergene in kadarkoli je možno formulirati izdelke brez sladkorja, soli, škroba, kvasa, koruze, soje, pšenice in glutena. Solgar nudi izdelke brez umetnih arom ali barvil. Prvi so uporabili naravno oblaganje tablet, ki temelji na vodi, namesto običajnega sredstva – šelaka. Večina izdelkov je primerna za vegetarijance in vegane.

  Solgar uporablja reciklirajoče stekleničke, ki ščitijo izdelke pred vplivi temperature, svetlobe in vlage ter na ta način ohranjajo učinkovitost izdelkov.

  Z vami že več kot 70 let.

   

  Več o promociji
 4. Pregled lasišča z dermovizorjem X200

   

  Če imate težave z mastnim, srbečim lasiščem, vam lasje izpadajo, potem lahko opravite pregled lasišča z mikrokamero.   

  Za pregled se je potrebno predhodno naročiti v lekarni.

  Več o promociji
Show More Products