Promocije

 1. La Roche Posay dermatološka kozmetika

  La Roche-Posay že več kot 30 let sodeluje z dermatologi po vsem svetu, da bi ustvaril izdelke za nego in ličenje kože, ki čim bolje ustrezajo njihovim potrebam in zahtevam. Poleg tega jim nudi podporo pri usposabljanju in vsakodnevnemu zdravljenju pacientov z organizacijo številnih aktivnosti, ki med drugim vključujejo izobraževalne delavnice za paciente in dneve presejalnih pregledov za zgodnje odkrivanje kožnega raka.

  Več o promociji
 2. Vichy dermatološka kozmetika

  Z negami za obraz in telo, ki so jih oblikovali Laboratoriji Vichy, odkrijte številne blagodejne učinke Termalne vode Vichy. Življenje kože je dinamično ravnovesje, na katerega vplivajo različni notranji in zunanji dejavniki. Pri Vichyju menimo, da je nega kože pomembnejša kot njena narava. Na podlagi svojih bogatih izkušenj so Vichyjeve raziskave odkrile nove načine za učinkovito delovanje. Z izboljšanjem zdravja kože se lahko ta obnovi, zaščiti, zadrži vodo in hranilne snovi ter trajno spremeni. Idealna koža niso več sanje.

   

   

  Več o promociji
 3. Solgar meritev vitaminsko mineralnega statusa v telesu

  Prehranska dopolnila Solgar

  Naravna prehranska dopolnila Solgar odlikujeta vrhunska kakovost in čistost sestavin. Iz svojih sestavin se trudijo kar najbolj odpraviti alergene in kadarkoli je možno formulirati izdelke brez sladkorja, soli, škroba, kvasa, koruze, soje, pšenice in glutena. Solgar nudi izdelke brez umetnih arom ali barvil. Prvi so uporabili naravno oblaganje tablet, ki temelji na vodi, namesto običajnega sredstva – šelaka. Večina izdelkov je primerna za vegetarijance in vegane.

  Solgar uporablja reciklirajoče stekleničke, ki ščitijo izdelke pred vplivi temperature, svetlobe in vlage ter na ta način ohranjajo učinkovitost izdelkov.

  Z vami že več kot 70 let.

   

  Več o promociji
 4. Arkopharma

  Arkopharma prihaja iz Francije in je vodilni evropski proizvajalec prehranskih dopolnil in zdravil, ki so rastlinskega izvora. Je globalna znamka prisotna v več kot 60-ih državah in ima več kot 1.740 registriranih proizvodov. Že več kot 38 let si raziskovalci iz Laboratorija Arkopharma prizadevajo terapevtske zmogljivosti narave spremeniti v kakovostne izdelke za zdravje človeka.

  Arkopharma zagotavlja kakovost, saj je certificiran proizvajalec, ki upošteva predpise dobre proizvodne prakse. Prav tako je Arkopharma vpeljala tradicijo spoštovanja naravnega ravnovesja v okolju in dobrobit živali, vse od surovine do končnih proizvodov in je prva blagovna znamka z oznako odgovornega čebelarstva, kar pomeni natančno spremljanje od samega izvora surovin do končne pridelave izdelka.

   


  Spletno mesto (www.arkopharma.si ), VIDEO predstavitev https://youtu.be/EW7n7zhmWms  in spletno mesto laboratorija Arkopharma www.arkopharma.com  Aktivna družbena omrežja: https://www.facebook.com/arkopharma.slovenija/ , https://www.instagram.com/arkopharma.slovenija/ in Youtube kanal https://www.youtube.com/channel/UCQ3KtIQdt0bRnregw89POZA

  Več o promociji
 5. Terranova meritev vitaminsko mineralnega statusa v telesu

  Terranova je edinstvena britanska znamka prehranskih dopolnil, ki ponuja aktivne oblike hranil najvišje kakovosti ter škodljive pomožne snovi nadomešča s patentirano naravno zmesjo polnovrednih ekoloških ali divje rastočih rastlin Magnifood kompleks. Kombinacije mikronutrientov in živil rastlinskega izvora zaradi sinergije med njimi zagotavljajo največji izkoristek vseh sestavin. Prehranska dopolnila Terranova so plod z dokazi podprte znanosti, zasnovana na holističnih principih terpostavljajo novo, napredno paradigmo v proizvodnji  prehranskih dopolnil in nutricevtiki.

  Več o promociji
 6. NOW - Kakovost, ki prepriča. Naravne sestavine, ki delujejo.

  Zdravje je naša največja vrednota, ki pa ne sme biti razkošje. Z izdelki NOW je dopolnjevanje hrane z ustreznimi hranili dostopno prav vsakemu, ki želi svojemu telesu nuditi le najboljše. Danes so prehranska dopolnila postala del našega življenja, saj smo se naučili, da je vredno vlagati v svoje zdravje in izbrati preventivo. Tudi zaradi hitrega tempa življenja in morebitnih neravnovesij v telesu potrebujemo več kot le uravnoteženo domačo prehrano.

  V široki ponudbi podjetja NOW najdete le naravne izdelke visoke kakovosti, ki so cenovno dostopni vsakomur in ne vsebujejo umetnih snovi.

  Več o promociji
Show More Products