Promocije

 1. Nuxe premium kozmetika

  Aliza Jabès se je rodila v družini farmacevta, vizionarskega vedeža, ki je bil prepričan, da se za največja terapevtska in medicinska odkritja lahko zahvalimo rastlinskemu kraljestvu. Od tod izvira tudi njeno neomajno zaupanje v neprecenljivo moč rastlin. Neizčrpna strast, ki jo Aliza Jabès čuti do rastlin, povezana s prirojenim občutkom, da vnaprej predvidi potrebe žensk, ter močno dušo, nadvse navezano na svoje korenine in svojo izvirnost,vse to je prispevalo, da se je NUXE izoblikoval kot edinstvena znamka na svojem področju. Brez dvoma je potrebno v številnih nagradah za odličnost, ki so jih Laboratoriju NUXE podelili tako profesionalci kot tudi potrošniki, dati soglasno priznanje za njegovo vztrajnost. Nuxe predstavlja vez med “Nature” – naravo in “Luxe” – razkošjem.

  Več o promociji
 2. Medical Intertrade

   

  Cetaphil je linija dermatološke kozmetike, ki je bila razvita v sodelovanju z dermatologi. Blaga formulacija brez mil, ki , zahvaljujoč svoji edinstveni formuli, katera ne izsušuje kože ter kožo očisti, ne da bi poškodovala njen zaščitni sloj in naravni pH ravnotežje kože. Izbrani izdelki za nego suhe, občutljive, mastne kože in kože nagnjene k rdečici.

   

  Daylong kozmetika za zaščito pred soncem se proizvaja v Galdermi skladno z najvišjimi standardi, iz visokokvalitetnih materialov in sestavin.

   

  Vsi Daylong losjoni so zelo vodoodporni in odporni proti znojenju, da lahko nudijo dolgotrajno zaščito pred UVA, UVB in IR žarki. Daylong losjonom z zaščitnim faktorjem je dodan vitamin E in Aloe vera za vlaženje, nego in zaščito pred oksidativnimi poškodbami. Ker ne vsebujejo dišav in običajnih PEG emulgatorjev, jih dobro prenašajo tudi tisti z zelo občutljivo kožo. Za zaščito, ki traja in traja.

   

  Yasenka, zdravje za vso družino!

   

  Več o promociji
 3. Eucerin

  Eucerin je blagovna znamka za nego kože, ki jo priporočajo dermatologi in ki temelji na znanosti o koži. S sodelovanjem z dermatologi in z uporabo naprednega tehnološkega strokovnega znanja znamka Eucerin zagotavlja zanesljive in visoko učinkovite inovativne izdelke, ki izpolnjujejo najvišje dermatološke standarde. Medicinsko znanje, strokovno poznavanje kože in predanost kozmetiki so razlogi, da je Eucerin blagovna znamka za nego kože, ki zagotavlja celovit »dermokozmetični« pristop.. Ker zagotavlja vidno bolj zdravo, sijočo kožo, je Eucerin® edina blagovna znamka, ki je sinonim za ZNANOST O NEGI KOŽE.

  Več o promociji
 4. Jamieson

  JAMIESON PREHRANSKA DOPOLNILA – OKUSNA PODPORA ZDRAVJU CELOTNE DRUŽINE S STOLETNO TRADICIJO IZ KANADE

   

  Pomembno je vedeti, kaj vnašate v svoje telo. JAMIESON prehranska dopolnila zagotavljajo čistost, učinkovitost in varnost vsakega izdelka do njegovega roka uporabnosti, ki je naveden na etiketi. S programom zagotavljanja kakovosti »360 Pure« lahko jamčimo, da so  prehranska dopolnila JAMIESON najvarnejša, najčistejša in najučinkovitejša na trgu. Vse se začne s celovitim postopkom izbiranja surovin, pri čemer uporabimo samo najboljše sestavine iz najbolj naravnih virov na svetu. Te nato prenesemo v postopek izdelave naših formulacij, kjer sledimo kar 360 korakom za zagotavljanje kakovosti, s katerimi precizno preizkusimo njihovo celovitost in zanesljivost.

   

  Več o promociji
 5. Von Pharma

  Vonpharma d.o.o. smo slovensko podjetje s farmacevtskimi prehranskimi dopolnili. Zagotavljamo vam maksimalne absorbcije vitaminov in mineralov po najnovejših študijah in raziskavah.

  Garantiramo vam, da boste v vaše telo vnašali učinkovite izdelke, brez plastike, izključno iz naravnih sestavin, katere za vas spremljamo od kmetije do končnega uporabnika, ter vsako serijo izdelkov.

  VONpharma-čista kvaliteta!

  Več o promociji
 6. NOW - Kakovost, ki prepriča. Naravne sestavine, ki delujejo.

  NOW FOODS je uveljavljena blagovna znamka, ki že od leta 1968 ustvarja in širi izbor naravnih izdelkov za zdravje. Glavno vodilo je ponuditi naravne, varne in učinkovite izdelke visoke kakovosti, ki kupcem pomagajo pri ohranjanju zdravega življenjskega sloga, po dostopnih cenah.

  Naravni izdelki in visoka kakovost sta ključna faktorja, zaradi katerih podjetje izstopa na tržišču, kjer so sintetične sestavine v porastu. NOW FOODS uporablja le naravne sestavine, pridobljene iz naravnih virov, morja in zemlje. Za zagotavljanje visokih standardov je pomembno, da izdelki ne vsebujejo: GSO (gensko spremenjenih organizmov), težkih kovin in umetnih barvil, titanovega dioksida in fluoridov, hidrogeniranih maščob in umetnih trans maščob, sintetičnega vitamina E , umetnih sladil (saharin, sukraloza, aspartam), hormonov in nanodelcev.

  V tej smeri NOW FOODS ostaja zvest svojim vrednotam in nadaljuje svoje naravi usmerjeno poslanstvo. Danes je NOW FOODS eno od vodilnih podjetij na svetu na področju naravnih prehranskih dopolnil, prehranske znanosti in razvoja tehnologij, kakor tudi dobitnik številnih nagrad.

  Več o promociji
 7. Terranova meritev vitaminsko mineralnega statusa v telesu

  Terranova je edinstvena britanska znamka prehranskih dopolnil, ki ponuja aktivne oblike hranil najvišje kakovosti ter škodljive pomožne snovi nadomešča s patentirano naravno zmesjo polnovrednih ekoloških ali divje rastočih rastlin Magnifood kompleks. Kombinacije mikronutrientov in živil rastlinskega izvora zaradi sinergije med njimi zagotavljajo največji izkoristek vseh sestavin. Prehranska dopolnila Terranova so plod z dokazi podprte znanosti, zasnovana na holističnih principih terpostavljajo novo, napredno paradigmo v proizvodnji  prehranskih dopolnil in nutricevtiki.

  Več o promociji
 8. Avene & A-Derma & Ducray

  Farmacevt Pierre Fabre iz Castresa na jugozahodu Francije je ustanovil Laboratories Pierre Fabre Medicament. Skupina Pierre Fabre je svoje delo začela kot državni laboratorij v Franciji in se je kasneje (1970-1973) razširila na mednarodna tržišča: Španijo, Italijo, Nemčijo in Švico.

  V prodaji dermatološko kozmetičnih izdelkov je 56.2% prometa na mednarodnih tržiščih. Uspeh Pierre Fabre dermatološke kozmetike je rezultat združitve farmacevtskega znanja in dermatoloških raziskovanj. Pierre Fabre dermatološko kozmetični izdelki so rezultat dolgoletnih tehnoloških raziskovanj, ki temeljijo na strogih farmacevtskih predpisih in raziskovanj lastnosti rastlin, ki so edinstvena značilnost proizvajalca.

  Dve mednarodno priznani skupini izdelkov sta:

  • dermatološka skupina izdelkov: Avene, Ducray, PFD
  • dermofarmacevtska skupina izdelkov: Klorane, Galenic, Elancyl.

   

  Več o promociji
 9. Brezplačno svetovanje o inkontinenci in izvajanje meritev krvnega tlaka

  Podjetje PAUL HARTMANN Adriatic d.o.o. je del mednarodne globalne skupine PAUL HARTMANN AG, ki obeležuje že 200 let delovanja.

  Skozi vsa ta leta je podjetje razvilo diskretne in zanesljive pripomočke na področju inkontinence, BODE razkužila za roke, kožo in površine, natančne in kvalitetne termometre in merilce krvnega tlaka ter izdelke za zaščito in oskrbo ran.

  Z izdelki je podjetje prisotno tako v bolnišnicah, lekarnah, zdravstvenih domovih in domovih za ostarele.

   

  Več o promociji
 10. Solgar meritev vitaminsko mineralnega statusa v telesu

  Prehranska dopolnila Solgar

  Naravna prehranska dopolnila Solgar odlikujeta vrhunska kakovost in čistost sestavin. Iz svojih sestavin se trudijo kar najbolj odpraviti alergene in kadarkoli je možno formulirati izdelke brez sladkorja, soli, škroba, kvasa, koruze, soje, pšenice in glutena. Solgar nudi izdelke brez umetnih arom ali barvil. Prvi so uporabili naravno oblaganje tablet, ki temelji na vodi, namesto običajnega sredstva – šelaka. Večina izdelkov je primerna za vegetarijance in vegane.

  Solgar uporablja reciklirajoče stekleničke, ki ščitijo izdelke pred vplivi temperature, svetlobe in vlage ter na ta način ohranjajo učinkovitost izdelkov.

  Z vami že več kot 70 let.

   

  Več o promociji
 11. Dr. Grandel

  Dr.Grandel kozmetika – dotik popolnosti

  Kozmetika dr. Grandel letos praznuje že 75 let dolgo tradicijo s proizvodnjo vrhunskih kozmetičnih izdelkov. Znanstvene metode dela in profesionalen pristop k negi kože zagotavljajo kozmetične izdelke, ki poosebljajo naravo v optimizirani obliki. Ponujajo varen občutek najboljše izbire za vašo kožo in njene individualne potrebe. Kozmetika dr. Grandel je odlično sprejeta, je izjemno tolerantna na kožo, ne povzroča alergij in zagotavlja vidne rezultate. Poznana je v svetovnem merilu in cenjena zaradi upoštevanja najboljših družbenih in ekoloških standardov. Z mislijo na različne stile življenja in različne tipe kož lahko uporabniki izbirajo med 15 različnimi linijami kozmetike. Vsako leto dr. Grandel preseneti z inovacijami in je prejemnik mnogih nagrad.

  Več o promociji
Show More Products