Promocije

 1. Nuxe premium kozmetika

  Aliza Jabès se je rodila v družini farmacevta, vizionarskega vedeža, ki je bil prepričan, da se za največja terapevtska in medicinska odkritja lahko zahvalimo rastlinskemu kraljestvu. Od tod izvira tudi njeno neomajno zaupanje v neprecenljivo moč rastlin. Neizčrpna strast, ki jo Aliza Jabès čuti do rastlin, povezana s prirojenim občutkom, da vnaprej predvidi potrebe žensk, ter močno dušo, nadvse navezano na svoje korenine in svojo izvirnost,vse to je prispevalo, da se je NUXE izoblikoval kot edinstvena znamka na svojem področju. Brez dvoma je potrebno v številnih nagradah za odličnost, ki so jih Laboratoriju NUXE podelili tako profesionalci kot tudi potrošniki, dati soglasno priznanje za njegovo vztrajnost. Nuxe predstavlja vez med “Nature” – naravo in “Luxe” – razkošjem.

  Več o promociji
 2. La Roche Posay dermatološka kozmetika -22%

  La Roche-Posay že več kot 30 let sodeluje z dermatologi po vsem svetu, da bi ustvaril izdelke za nego in ličenje kože, ki čim bolje ustrezajo njihovim potrebam in zahtevam. Poleg tega jim nudi podporo pri usposabljanju in vsakodnevnemu zdravljenju pacientov z organizacijo številnih aktivnosti, ki med drugim vključujejo izobraževalne delavnice za paciente in dneve presejalnih pregledov za zgodnje odkrivanje kožnega raka.

  Na dan promocije 22% popust. Popust ne velja za pakete  in promocijska pakiranja.

  Več o promociji
 3. Vichy dermatološka kozmetika -22%

  Z negami za obraz in telo, ki so jih oblikovali Laboratoriji Vichy, odkrijte številne blagodejne učinke Termalne vode Vichy. Življenje kože je dinamično ravnovesje, na katerega vplivajo različni notranji in zunanji dejavniki. Pri Vichyju menimo, da je nega kože pomembnejša kot njena narava. Na podlagi svojih bogatih izkušenj so Vichyjeve raziskave odkrile nove načine za učinkovito delovanje. Z izboljšanjem zdravja kože se lahko ta obnovi, zaščiti, zadrži vodo in hranilne snovi ter trajno spremeni. Idealna koža niso več sanje.

  Na dan promocije 22% popust. Popust ne velja za pakete  in promocijska pakiranja.

   

   

  Več o promociji
 4. Solgar meritev vitaminsko mineralnega statusa v telesu

  Prehranska dopolnila Solgar

  Naravna prehranska dopolnila Solgar odlikujeta vrhunska kakovost in čistost sestavin. Iz svojih sestavin se trudijo kar najbolj odpraviti alergene in kadarkoli je možno formulirati izdelke brez sladkorja, soli, škroba, kvasa, koruze, soje, pšenice in glutena. Solgar nudi izdelke brez umetnih arom ali barvil. Prvi so uporabili naravno oblaganje tablet, ki temelji na vodi, namesto običajnega sredstva – šelaka. Večina izdelkov je primerna za vegetarijance in vegane.

  Solgar uporablja reciklirajoče stekleničke, ki ščitijo izdelke pred vplivi temperature, svetlobe in vlage ter na ta način ohranjajo učinkovitost izdelkov.

  Z vami že več kot 70 let.

   

  Več o promociji
 5. Jamieson

  JAMIESON PREHRANSKA DOPOLNILA – OKUSNA PODPORA ZDRAVJU CELOTNE DRUŽINE S STOLETNO TRADICIJO IZ KANADE

   

  Pomembno je vedeti, kaj vnašate v svoje telo. JAMIESON prehranska dopolnila zagotavljajo čistost, učinkovitost in varnost vsakega izdelka do njegovega roka uporabnosti, ki je naveden na etiketi. S programom zagotavljanja kakovosti »360 Pure« lahko jamčimo, da so  prehranska dopolnila JAMIESON najvarnejša, najčistejša in najučinkovitejša na trgu. Vse se začne s celovitim postopkom izbiranja surovin, pri čemer uporabimo samo najboljše sestavine iz najbolj naravnih virov na svetu. Te nato prenesemo v postopek izdelave naših formulacij, kjer sledimo kar 360 korakom za zagotavljanje kakovosti, s katerimi precizno preizkusimo njihovo celovitost in zanesljivost.

   

  Več o promociji
 6. Eucerin

  Eucerin je blagovna znamka za nego kože, ki jo priporočajo dermatologi in ki temelji na znanosti o koži. S sodelovanjem z dermatologi in z uporabo naprednega tehnološkega strokovnega znanja znamka Eucerin zagotavlja zanesljive in visoko učinkovite inovativne izdelke, ki izpolnjujejo najvišje dermatološke standarde. Medicinsko znanje, strokovno poznavanje kože in predanost kozmetiki so razlogi, da je Eucerin blagovna znamka za nego kože, ki zagotavlja celovit »dermokozmetični« pristop.. Ker zagotavlja vidno bolj zdravo, sijočo kožo, je Eucerin® edina blagovna znamka, ki je sinonim za ZNANOST O NEGI KOŽE.

  Več o promociji
 7. Pletizmografija

  Merjenje venskega pretoka krvi s pletizmografom

  V Lekarnah Maribor izvajamo v določenem tednu, po predhodnem naročilu, strokovne meritve venskega pretoka krvi.

  Kaj je kronična venska bolezen?

  Kronična venska bolezen je bolezen ven na nogah, pri katerih kri prepočasi odteka iz spodnjih udov, zato tekočina prehaja skozi steno kapilar (najmanjših žil) in se nabira v tkivu. Venska bolezen se kaže kot: boleče ali utrjene noge, občutek težkih nog, srbenje, nočni krči v mečih, pojav krčnih žil (varic) na nogah ter otekanje nog.

  Naročite se v vaši izbrani lekarni.

  Več o promociji
Show More Products