slike so simbolične

Vse fotografije izdelka

Artroforce, 60 filmsko obloženih tablet

Vrsta izdelka: Zdravilo
Cena: 16,26 €
Kratek opis:

Zdravilo Artroforce vsebuje izvleček korenine vražjega kremplja. Deluje protivnetno in protibolečinsko, blaži otekline ter izboljša presnovo, ki je pri bolečinah v mišicah in sklepih lahko okrnjena.

Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Cena: 16,26 €

Opis izdelka

Zdravilo Artroforce vsebuje izvleček korenine vražjega kremplja. Deluje protivnetno in protibolečinsko, blaži otekline ter izboljša presnovo, ki je pri bolečinah v mišicah in sklepih lahko okrnjena. Uporablja se pri vseh stanjih, ki jih spremljajo ponavljajoče ali kronične, dalj časa trajajoče bolečine in vnetja v sklepih in mišicah.

 Praktični primeri uporabe:

  • Vnetja in bolečine v mišicah in sklepih,
  • bolečine v križu (dorsalgija) in hrbtenici,
  • poškodbe z dolgotrajnejšo bolečino in okrevanjem,
  • artritis, revmatične bolečine, obraba sklepov (osteoartroza),
  • lahko ga uporabljamo sočasno z drugimi zdravili.


Zelo dobrodošlo: zdravilo Artroforce ima še eno področje delovanja - lajša prebavne težave, kot so napihnjenost in napenjanje. To je mnogokrat zelo zaželjen dodaten učinek.

Artroforce je tradicionalno zdravilo. Področja uporabe temeljijo izključno na dolgotrajnih izkušnjah.

Zdravilo odlikuje predvsem dobro prenašanje in organizmu prijazno delovanje. Kljub svoji učinkovitosti pri dolgotrajnem jemanju ne povzroča resnih neželenih učinkov na prebavilih, ki se sicer lahko pojavijo pri dolgotrajni uporabi kemično sinteznih protibolečinskih zdravil.

Pri akutnih vnetjih, oteklinah in bolečinah priporočamo zunanjo uporabo zdravila iz gorskih arnik, A.Vogel Atrogel. Lahko ga uporabljate sočasno z zdravilom Artroforce, predvsem v začetnem obdobju jemanja Artroforce-a ali pa v obdobjih močnejših bolečin.

Odmerjanje:
Zdravilo Artroforce se jemlje 2 krat dnevno po 1 do 2 tableti. Za popolni učinek je potrebno vsaj štiritedensko jemanje, zato vam ob začetku zdravljenja svetujemo sočasno uporabo zdravila Atrogel, gela z izvlečkom arnike, ki učinkuje takoj.

Zdravilne učinkovine:
Ena filmsko obložena tableta vsebuje zdravilno učinkovino 480 mg suhega ekstrakta korenine vražjega kremplja (Harpagophytum procumbens) ter pomožne snovi, kot so laktoza monohidrat, koruzni škrob, mikrokristalna celuloza, koloidni brezvodni silicijev dioksid in magnezijev stearat. Filmska obloga tablete je iz smukca, titanovega dioksida, makrogola in hipromeloze.

Pakiranje:
60 tablet

Imetnik dovoljenja za promet z zdravilom:
Farmedica d. o. o., Leskoškova cesta 12, 1000 Ljubljana.Dodatne informacije

Blagovna znamka A.Vogel
Vsebuje vražji krempelj
Oblika tablete