slike so simbolične

Vse fotografije izdelka

Kukol FORTE mazilo, 6 g

Vrsta izdelka: Galensko zdravilo
Cena: 5,61 €
Kratek opis:
Kukol FORTE se uporablja za odstranjevanje kurjih očes.

Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Cena: 5,61 €

Opis izdelka

Zdravilo Kukol FORTE vsebuje salicilno kislino ter mlečno kislino v mazilni podlagi. Zdravilo uporabljamo za mehčanje otrdelega tkiva pri kurjih očesih in odebeljenih poroženelih zatrdlinah.

Dodatne informacije:
Po uporabi si temeljito umijte roke!Pazite, da mazilo ne zaide na zdravo kožo, sluznice ali v oči!V tem primeru prizadeto mesto obilno izperite s tekočo vodo in poiščite zdravniško pomoč.

Možni neželeni:
Kot vsa zdravila ima lahko tudi zdravilo Kukol forte neželene učinke, ki pa se ne pojavljajo pri vseh bolnikih. V redkih primerih se lahko pojavi alergija na (preobčutljivost za) sestavine zdravila. Kratek čas po uporabi se lahko pojavi rahel pekoč ali zbadajoč občutek na mestu uporabe.

Če katerikoli neželeni učinek postane resen ali če opazite katerikoli neželeni učinek, ki ni omenjen v tem navodilu, obvestite svojega zdravnika ali farmacevta. 

Shranjevanje:
Zdravilo shranjujte nedosegljivo otrokom! Shranjujte dobro zaprto pri temperaturi do 25 °C. Shranjujte v originalni ovojnini. 

Pakiranje:
6 g

Lekarne Maribor, Minařikova 6, Maribor

Dodatne informacije

Navodilo za uporabo

Zdravilo Kukol FORTE s pomočjo posebno oblikovanega vratu tube nanesite SAMO na mesto uporabe. Okolico zaščitite z obližem tako, da popolnoma preprečite stik mazila z zdravo kožo. Del kože, na katerega ste nanesli mazilo, prelepite z obližem.

Postopek ponavljajte 5 - 7 dni enkrat na dan. Po tem obdobju namakajte prizadeti del 20 - 30 minut v raztopini kuhinjske soli ali v raztopini Kukol soli in zmehčani epitel previdno odstranite.

Po potrebi postopek ponovite.

Sestavine:

1 g mazila vsebuje:

  • salicilna kislina (Acidum salicylicum) 400 mg
  • mlečna kislina (Acidum lacticum) 100 mg


Pomožna snov je beli vazelin.

Neto količina 6 g
Blagovna znamka Kukol
Oblika mazilo