Prva stran - POIŠČITE IZDELEK - Zdravila brez recepta - Bolečine
-0%

A. Vogel Artroforce, 60 filmsko obloženih tablet Nazaj

A.Vogel 3837000137422 145135 145135
Šifra SKU: 145135
A. Vogel Artroforce, 60 filmsko obloženih tablet
InStock
Na zalogi
16,92 €
-0%
16,92 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 3.

Pred uporabo natančno preberite navodila! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Artroforce je tradicionalno zdravilo rastlinskega izvora za lajšanje blagih bolečin v sklepih. Namenjeno je tudi lajšanju blažjih prebavnih težav, kot so napihnjenost, napenjanje in pomanjkanje apetita. 
 

Podrobnosti izdelka

Artroforce je tradicionalno zdravilo rastlinskega izvora za lajšanje blagih bolečin v sklepih. Namenjeno je tudi lajšanju blažjih prebavnih težav, kot so napihnjenost, napenjanje in pomanjkanje apetita. Navedeno področje uporabe temelji izključno na dolgotrajnih izkušnjah. Zdravilo je namenjeno odraslim bolnikom.
Če se znaki vaše bolezni poslabšajo ali ne izboljšajo v 4 tednih, se posvetujte s svojim zdravnikom.

 Praktični primeri uporabe:

  • Vnetja in bolečine v mišicah in sklepih,
  • bolečine v križu (dorsalgija) in hrbtenici,
  • poškodbe z dolgotrajnejšo bolečino in okrevanjem,
  • artritis, revmatične bolečine, obraba sklepov (osteoartroza),
  • lahko ga uporabljamo sočasno z drugimi zdravili.


Zelo dobrodošlo: zdravilo Artroforce ima še eno področje delovanja - lajša prebavne težave, kot so napihnjenost in napenjanje. To je mnogokrat zelo zaželjen dodaten učinek.

Artroforce je tradicionalno zdravilo. Področja uporabe temeljijo izključno na dolgotrajnih izkušnjah.

Zdravilo odlikuje predvsem dobro prenašanje in organizmu prijazno delovanje. Kljub svoji učinkovitosti pri dolgotrajnem jemanju ne povzroča resnih neželenih učinkov na prebavilih, ki se sicer lahko pojavijo pri dolgotrajni uporabi kemično sinteznih protibolečinskih zdravil.

Pri akutnih vnetjih, oteklinah in bolečinah priporočamo zunanjo uporabo zdravila iz gorskih arnik, A.Vogel Atrogel. Lahko ga uporabljate sočasno z zdravilom Artroforce, predvsem v začetnem obdobju jemanja Artroforce-a ali pa v obdobjih močnejših bolečin.

Odmerjanje:
Pri bolečinah se zdravilo Artroforce® jemlje 2 krat dnevno po 1 tableto, izjemoma 2 krat dnevno po 2 tableti, če so bolečine zelo izrazite. Pri povečanem odmerku vztrajamo le toliko časa, dokler niso bolečine milejše in nato nadaljujemo z običajnim odmerkom 2 krat dnevno po 1 tableto. Za popolni učinek je potrebno vsaj štiritedensko jemanje, zato vam pri močnejših bolečinah ob začetku zdravljenja svetujemo sočasno uporabo zdravila Atrogel®, gela z izvlečkom arnike, ki učinkuje takoj. Več o tem zdravilu si lahko preberete tukaj. Če zdravilo jemljete zgolj kot pomoč pri prebavnih težavah, zadostuje jemanje 2 krat dnevno po 1 tableto. Učinek na napihnjenost in napenjanje je zaznaven zelo hitro.

Opozorila in previdnostni ukrepi:
- Predpisanega odmerka ne smete prekoračiti.
- Polni učinek zdravila nastopi po približno 2-4 tednih uporabe. Dolgotrajna uporaba zdravila Artroforce je varna,      vendar se morate posvetovati z zdravnikom, če po 4 tednih zdravljenja ne opazite izboljšanja oziroma če se  simptomi poslabšajo.
- Če se pojavijo neželeni učinki, ki niso navedeni v navodilu za uporabo, se posvetujte z zdravnikom.
- V primeru izgube apetita, povezane z nenadno izgubo telesne mase, je nujen posvet z zdravnikom.

Otroci in mladostniki:
Zaradi pomanjkanja izkušenj uporaba pri otrocih in mladostnikih ni priporočljiva.

Zdravilne učinkovine:
Zdravilna učinkovina je suhi ekstrakt korenine vražjega kremplja (Harpagophytum procumbens D. C. in/ali Harpagophytum zeyheri L. Decne, radix, extractum siccum). Razmerje droga:ekstrakt je 1,5-3,0:1. Ekstrakcijsko topilo je 60 odstotni (V/V) etanol. Ena tableta vsebuje 480 mg zdravilne učinkovine.
Druge sestavine zdravila (pomožne snovi) so: v jedru tablete: laktoza monohidrat, koruzni škrob, mikrokristalna celuloza, koloidni brezvodni silicijev dioksid in magnezijev stearat; v filmski oblogi tablete: smukec, titanov dioksid, makrogol in hipromeloza

Shranjevanje zdravila Artroforce:
Zdravilo shranjujte nedosegljivo otrokom!
Shranjujte pri temperaturi do 25 ºC.

Tega zdravila ne smete uporabljati po datumu izteka roka uporabnosti, ki je naveden na škatli in steklenem vsebniku. Datum izteka roka uporabnosti se nanaša na zadnji dan navedenega meseca.

Zdravila ne smete odvreči v odpadne vode ali med gospodinjske odpadke. O načinu odstranjevanja zdravila, ki ga ne potrebujete več, se posvetujte s farmacevtom. Takšni ukrepi pomagajo varovati okolje.

Pakiranje:
60 tablet

Proizvajalec:
A. Vogel AG, CH-9325 Roggwil, Švica

Imetnik dovoljenja za promet z zdravilom:
Farmedica d. o. o., Leskoškova cesta 12, 1000 Ljubljana. 

Lastnosti

Simptom bolečina, bolečine v sklepih, vnetje, bolečine v mišicah
Vsebnost vražji krempelj
Oblika tablete
Vrsta izdelka Zdravilo

Velikost pisave

Reset Zoom
Ali uporabite funkcijo brskalnika:
Ctrl + + / Ctrl + - / Ctrl + 0