Zdravila brez recepta

8 Izdelkov

 1. Canesten 1set, 500mg mehke vaginalne kapsule in 10mg/g krema

  Cena: 11,45 €

  Zdravilo Canesten1 set spada med protimikrobna zdravila za ginekološko zdravljenje. Mehke vaginalne kapsule in krema vsebujejo učinkovino klotrimazol, ki deluje proti glivicam in tudi proti nekaterim drugim mikroorganizmom.

  Več...
 2. Pikovit obložene tablete 4+

  Cena: 5,80 €

  Zdravilo Pikovit vsebuje deset najpomembnejših vitaminov ter kalcij in fosfor, za otroke od 4. leta naprej.

  Več...
 3. Canesten 3, 200mg vaginalne tablete

  Cena: 7,50 €

  Zdravilo Canesten vaginalne tablete uporabljamo pri ženskah za zdravljenje okužbe notranjih spolovil (nožnice), ki jo povzročajo glivice (iz rodu kvasovk Candida).

  Več...
 4. Canesten 3set, 200mg vaginalne tablete 3x+ 10mg/g krema

  Cena: 11,21 €

  Zdravilo Canesten 3 set se uporablja za zdravljenje okužb spolovil, ki jih povzročajo glivice. Vsebuje 3 vaginalne tablete in kremo za zunanje spolovilo.

  Več...
 5. Pikovit sirup 150 ml

  Cena: 6,57 €

  Zdravilo Pikovit vsebuje devet najpomembnejših vitaminov, ki sodelujejo pri uravnavanju številnih biokemičnih procesov v organizmu.

  Več...
 6. Canesten 10mg/g krema, 20g

  Cena: 5,57 €

  Zdravilo Canesten krema je protiglivično zdravilo za lokalno zdravljenje. Vsebuje zdravilno učinkovino klotrimazol, ki deluje proti glivicam in tudi proti nekaterim drugim mikroorganizmom.

  Več...
 7. Pikovit forte obložene tablete 7+

  Cena: 7,28 €

  Zdravilo Pikovit forte vsebujejo 11 najpomembnejših vitaminov v količini, ki ustreza priporočeni dnevni potrebi otrok od 7. leta naprej.

  Več...
 8. Canesten 3 20mg/g vaginalna krema, 20g

  Cena: 7,50 €

  Zdravilo Canesten vaginalna krema uporabljamo pri ženskah za zdravljenje okužbe notranjih spolovil (nožnice) ter pri ženskah in moških za zdravljenje okužbe zunanjih spolovil z glivicami iz rodu Candida.

  Več...

8 Izdelkov

Show More Products