Zdravila brez recepta

Showing 1 - 10 of 23 results

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 1. Mariplant čaj za bolnike s sladkorno boleznijo, 60 g

  Price: €5.04
  Mariplant čaj za bolnike s sladkorno boleznijo priporočamo kot pomoč pri uravnavanju koncentracije sladkorja v krvi. Learn More
 2. Mariplant zel njivske preslice, 50 g

  Price: €4.49
  Zel njivske preslice uporabljamo za izboljšanje delovanja ledvic, pri revmatičnih obolenjih in težavah z želodcem in črevesjem. Learn More
 3. Mariplant Slezov sirup, 250 ml

  Price: €7.34
  Mariplant Slezov sirup je namenjen pomirjanju suhega in dražečega kašlja pri boleznih dihal. Learn More
 4. Mariplant čaj za srce in krvni obtok, 80 g

  Price: €5.58

  Mariplant čaj za srce in krvni obtok je namenjen krepitvi srca in uravnavanju delovanja krvnega obtoka.

  Learn More
 5. Iberogast peroralne kapljice, 20 ml raztopina

  Price: €9.08

  Iberogast je zdravilo rastlinskega izvora, namenjeno zdravljenju funkcionalnih in z gibanjem črevesja povezanih želodčno-črevesnih motenj, ki se izražajo kot blage bolečine v želodcu, občutek polnosti, napihnjenosti, blagi želodčno-črevesni krči, slabost in zgaga.

  Learn More
 6. Mariplant list vednozelenega gornika, 50 g

  Price: €4.27

  List vednozelenega gornika uporabljamo pri lajšanju težav pri blagih vnetjih sečil (mehurja in sečnice), ki nastopijo kot pekoča bolečina pri mokrenju. Lahko ga uporabljate tudi kot pomožno zdravilo pri hujših vnetjih mehurja poleg zdravil, ki vam jih je predpisal zdravnik.

  Learn More
 7. Mariplant Thymossan sirup, 250 ml

  Price: €8.32

  Mariplant Thymossan sirup priporočamo za lažje izkašljevanje pri: vnetjih dihal (bronhitis, faringitis) pri katerih je izkašljevanje goste in vlečljive bronhialne sluzi oteženo; pri prehladnih in gripoznih obolenjih, ki jih spremlja izkašljevanje obilne količine sluzastega izpljunka.

  Learn More
 8. Mariplant čaj list poprove mete, 50 g

  Price: €4.76

  Zdravilo Mariplant list poprove mete uporabljamo za lajšanje prebavnih motenj, kot sta slaba prebava (dispepsija) in napenjanje (flatulenca).

  Learn More
 9. Mariplant prsni čaj, 50 g

  Price: €5.04

  Mariplant prsni čaj za izkašljevanje priporočamo za lažje izkašljevanje pri boleznih dihal, ki jih spremlja povečano nastajanje goste sluzi. Priporočamo ga tudi pri jutranjem kašlju, ki je značilen za kadilce. Mariplant prsni čaj za izkašljevanje je primeren za odrasle in mladostnike, stare več kot 12 let.

  Learn More
 10. Mariplant islandski lišaj, 50 g

  Price: €5.04
  Mariplant islandski lišaj uporabljamo pri obolenjih dihalnih poti, ki jih spremlja vnetje sluznice žrela in dražeč, suh kašelj. Learn More

Showing 1 - 10 of 23 results

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3