slike so simbolične

Vse fotografije izdelka

Vizol S intensive, kapljice za oči, 10 ml

Vrsta izdelka: Medicinski pripomoček
Cena: 10,98 €
Kratek opis:
Vizol S Intensive, kapljice za oči z dvojnim delovanjem: regeneracija in vlaženje površin očesa. Lahko jih uporabljate tudi med nošenjem kontaktnih leč.
Cena: 10,98 €

Opis izdelka

Vizol S Intensive, kapljice za oči z dvojnim delovanjem: regeneracija in vlaženje površin očesa. Lahko jih uporabljate tudi med nošenjem kontaktnih leč.

Vizol S Intensive kapljice za oči so namenjene regeneraciji poškodovane očesne površine, lajšanju težav suhega očesa različnih stopenj, stabilizaciji solznega filma, s svojo mazljivostjo pa naredijo površino očesa gladko.

Vizol S Intensive kapljice vsebujejo provitamin B5 (dekspantenol  2%), ki veže vodo, neguje in obnavlja očesno površino ter natrijev hialuronat 0,15%, ki v trenutku navlaži oko.

Vizol S Intensive kapljice lajšajo težave tudi pri:

Uporaba kapljic omogoča hitro lajšanje navedenih težav.

Vizol S Intensive kapljice imajo dvojni učinek: vsebujejo natrijev hialuronat, ki vlaži in stabilizira solzni film ter dekspantenol, ki umirja, ščiti in pomaga pri regeneraciji očesne površine.

Kapljice za oko so namenjene zaščiti in vlaženju očesa. Na ta način lahko težave s suhostjo oči zmanjšamo in preprečimo zaplete.

Vizol S Intensive kapljice se lahko uporabljajo med nošenjem kontaktnih leč.

Tehnologija aplikatorja vsebuje filter, ki preprečuje onesnaženost raztopine po odprtju. Zato je proizvod varen za uporabo.

Uporaba:
Kapljice lahko uporabljate večkrat dnevno, po potrebi. Kapnite 1 do 2 kapljici v oko. Nekajkrat zaprite oči, da se raztopina enakomerno razporedi po njihovi površini. Kapljice ne vsebujejo konzervansov, zato niso škodljive za oko.

Sestavine:
Natrijev hialuronat (0,15%); dekspantenol 2%; natrijev klorid; natrijev dihidrogenfosfat; brezvodni natrijev hidrogenfosfat; prečiščena voda.

Opozorila:
Brez konzervansov. Tehnologija aplikatorja stekleničke vsebuje filter, ki omogoča varno uporabo ter preprečuje kontaminacijo raztopine po odprtju. Rok uporabe po odprtju je 6 mesecev.

Shranjujte pri temperaturi do 30°C v originalni embalaži. Na zamrzujte.

Dobavitelj: Jadran galenski laboratorij, d.o.o., Litostrojska cesta 46A, 1000 Ljubljana, Slovenija, e-mail: info@jgl.si
Proizvajalec: JGL d.d. Svilno 20, 51000 Rijeka, Hrvaška, e-mail: jgl@jgl.hr

Dodatne informacije

Neto količina 10 ml
Blagovna znamka Jgl
Vsebuje brez konzervansov, dekspantenol, natrijev hialuronat, natrijev klorid, pantenol, sol, vitamin B, voda
Mesto uporabe oči
Oblika kapljice