slike so simbolične

Vse fotografije izdelka

Vizol S Allergy, kapljice za oči, 10 ml

Vrsta izdelka: Medicinski pripomoček
Cena: 9,98 €
Kratek opis:
Vizol S ALLERGY kapljice za oci šcitijo oko pred neugodnim delovanjem alergenov ter pomagajo pri obnovi razdražene in obcutljive očesne sluznice.
Cena: 9,98 €

Opis izdelka

Vizol S ALLERGY kapljice za oci šcitijo oko pred neugodnim delovanjem alergenov ter pomagajo pri obnovi razdražene in obcutljive ocesne sluznice.

Sestava:
Ectoin (2 %), hidroksietil celuloza, natrijev klorid, voda, citratni pufer. 

Namen in način uporabe:
Vizol S ALLERGY izotonične kapljice za oko se uporabljajo za preprečevanje in lajšanje znakov alergijskega konjuktivitisa. Znaki kot so srbečica, rdeče oči ali pretirano solzenje oči, se lahko učinkovito lajša s pomočjo Vizol S ALLERGY kapljicami za oko.

Vizol S ALLERGY kapljice za oko ščitijo oko pred škodljivim delovanjem alergenov ter pomagajo pri procesu obnavljanja razdražene in občutljive očesne sluznice. Primeren je za osebe, ki uporabljajo kontaktne leče, za otroke in vse ljudi, ki imajo občutljive oči. 

Kaj vsebujejo Vizol S Allergy kapljice za oči?
Vizol S ALLERGY vsebuje Ectoin, naravno molekulo, pridobljeno iz mikroorganizmov odpornih na ekstremne pogoje. Da bi preživeli, ti mikroorganizmi proizvajajo ekstremolite. Ectoin je dobro raziskan ekstremolit, ki ga danes lahko uporabimo za zaščito celic sluznice. 

Opozorilo:

Ne UPORABLJAJTE Vizol S ALLERGY:

Ostala opozorila:

Varnost proizvoda:
Tehnologija aplikatorja plastenke vsebuje filter, ki zagotavlja varnost uporabe proizvoda, saj preprečuje onesnaženost raztopine po odprtju.

Proizvod ne vsebuje konzervansov s čimer zmanjšamo možnost draženja in poškodb očesne površine.

Proizvod uporabniki dobro prenašajo. V redkih primerih lahko pride do draženja, rdečih oči ali konjunktivitisa. V kolikor prepoznate katerikoli neželeni učinek, se obrnite na svojega zdravnika ali farmacevta. 

Navodila za uporabo:
Vizol S ALLERGY uporabljajte kot je opisano v tem navodilu za uporabo. V kolikor niste prepričani o uporabi, preverite pri svojem zdravniku ali farmacevtu. Kapljice lahko uporabljate večkrat na dan, po potrebi. V oko vkapajte 1-2 kapljici ter nekajkrat pomežiknite, da se raztopina enakomerno porazdeli po površini očesa. Pri prvi uporabi je potrebno plastenko aktivirati tako, da dozirnik držite navzdol proti tlom ter nanj večkrat pritisnete.

Dobavitelj: Jadran galenski laboratorij, d.o.o., Litostrojska cesta 46A, 1000 Ljubljana, Slovenija, e-mail: info@jgl.si
Proizvajalec: JGL d.d. Svilno 20, 51000 Rijeka, Hrvaška, e-mail: jgl@jgl.hr

Dodatne informacije

Neto količina 10 ml
Blagovna znamka Jgl
Vsebuje mikroorganizmi, natrijev klorid, sol, voda
Mesto uporabe oči
Oblika kapljice