slike so simbolične

Vse fotografije izdelka

Vizol S 0,4%, kapljice za oči, 10 ml

Vrsta izdelka: Medicinski pripomoček
Cena: 10,66 €
Kratek opis:
Vizol S 0,4% kapljice za oči, so namenjene blaženju težjih težav s suhostjo oči. So viskozne kapljice, kar zagotavlja daljše zadrževanje natrijevega hialuronata na površini očesa ter na ta način omogoča daljše vlaženje in boljšo zaščito.
Cena: 10,66 €

Opis izdelka

Vizol  S 0,4% kapljice za oči, so namenjene blaženju težjih težav s suhostjo oči. So viskozne kapljice, kar zagotavlja daljše zadrževanje natrijevega hialuronata na površini očesa ter na ta način omogoča daljše vlaženje in boljšo zaščito. 

V Vizol S kapljicah za oči, raztopini natrijev hialuronat z vsakim mežikom ustvarja zaščitni film preko površine očesa. Na ta način odstrani občutek suhosti, peska in draženja oči.

Vizol S 0,4%  kapljice za oko so namenjene blaženju močnejših težav s suhostjo očesa. 

Kapljice se lahko uporabljajo večkrat dnevno, po potrebi. 

Uporaba:
Kapnite 1 do 2 kapljici v oko. Nekajkrat zaprite oči, da se raztopina enkakomerno porazdeli po njihovi površini.   Kapljice ne vsebujejo konzervansov in zato niso škodljive za uporabo v očeh. Uporabnikom  kontaktnih leč priporočamo vnos kapljic 15 minut pred namestitvijo leč.  Uporaba kapljic omogoča hitro lajšanje tegob suhega očesa.

Sestavine:
Natrijev hialuronat (0,4%); natrijev klorid; natrijev dihidrogenfosfat; brezvodni natrijev hidrogenfosfat; prečiščena voda.

Opozorila:

  • Brez konzervansov.
  • Tehnologija aplikatorja stekleničke vsebuje filter, ki omogoča varno uporabo ter preprečuje kontaminacijo raztopine po odprtju .
  • Odprt proizvoduporabite v roku 6 mesecev.

Dobavitelj: Jadran galenski laboratorij, d.o.o., Litostrojska cesta 46A, 1000 Ljubljana, Slovenija, e-mail: info@jgl.si
Proizvajalec: JGL d.d. Svilno 20, 51000 Rijeka, Hrvaška, e-mail: jgl@jgl.hr

Dodatne informacije

Neto količina 10 ml
Blagovna znamka Jgl
Vsebuje natrijev hialuronat, natrijev klorid, voda
Mesto uporabe oči
Oblika kapljice