slike so simbolične

Vse fotografije izdelka

Vizol S 0,21%, kapljice za oči

Vrsta izdelka: Medicinski pripomoček
Cena: 9,36 €
Kratek opis:
Vizol S, kapljice za oči služijo kot lubrikant za zaščito in vlaženje suhosti oči. Vizol S 0,21% kapljice za oči, so namenjene blaženju blažjih težav s suhostjo oči. Lahko jih uporabljate tudi med nošenjem kontaktnih leč.
Cena: 9,36 €

Opis izdelka

Vizol S, kapljice za oči služijo kot lubrikant za zaščito in vlaženje suhosti oči. Vizol  S 0,21% kapljice za oči, so namenjene blaženju blažjih težav s suhostjo oči. Lahko jih uporabljate tudi med nošenjem kontaktnih leč.

V Vizol S kapljicah za oči, raztopini natrijev hialuronat z vsakim mežikom ustvarja zaščitni film preko površine očesa. Na ta način odstrani občutek suhosti, peska in draženja oči. Vizol S 0,21% kapljice za oko so namenjene blaženju lažjih težav s suhostjo očesa.  

Uporaba:
Kapljice se lahko uporabljajo večkrat dnevno, po potrebi. Kapnite 1 do 2 kapljici v oko. Nekajkrat zaprite oči, da se raztopina enkakomerno porazdeli po njihovi površini. Kapljice ne vsebujejo konzervanse zato niso škodljive za oko.

Lahko se uporabljajo med nošenjem kontaktnih leč. Uporaba kapljic omogoča hitro lajšanje tegob.

Sestavine:
Natrijev hialuronat (0,21%); natrijev klorid; natrijev dihidrogenfosfat; brezvodni natrijev hidrogenfosfat; prečiščena voda.

Opozorila:
Brez konzervansov. Tehnologija aplikatorja stekleničke vsebuje filter, ki omogoča varno uporabo ter preprečuje kontaminacijo raztopine po odprtju.

Dobavitelj: Jadran galenski laboratorij, d.o.o., Litostrojska cesta 46A, 1000 Ljubljana, Slovenija, e-mail: info@jgl.si
Proizvajalec: JGL d.d. Svilno 20, 51000 Rijeka, Hrvaška, e-mail: jgl@jgl.hr

Dodatne informacije

Neto količina 10 ml
Blagovna znamka Jgl
Vsebuje brez konzervansov, natrijev hialuronat, natrijev klorid, voda
Mesto uporabe oči
Oblika kapljice