slike so simbolične

Vse fotografije izdelka

AOsept Plus HydraGylde, tekočina za nego leč - 360 ml

Vrsta izdelka: Medicinski pripomoček
Cena: 17,68 €
Kratek opis:
Tekočina za enostavno in učinkovito čiščenje širokega nabora poltrdnih in mehkih kontaktnih leč. Tekočina ne vsebuje konzervansov in je primerna tudi za občutljive oči.
Cena: 17,68 €

Opis izdelka

AOSept Plus HydraGlyde je tekočina za čiščenje, dezinfekcijo in shranjevanje mehkih in poltrdih kontaktnih leč. Tekočina je primerna tudi za občutljive oči, saj ne vsebuje konzervansov, ki sicer lahko dražijo oči. AOSept Plus HydraGlyde predstavlja novo izboljšano formulacijo AOSept Plus tekočine. Dodan je patentirani vlažilni matrix HydraGlyde, ki zagotavlja kontaktni leči očiščeni z AOSept Plus HydraGlyde tekočino dolgotrajno vlažnost in tako poveča udobje nošnje kontaktnih leč.

Učinkovitost
AOSept Plus HydraGlyde tekočina združuje dva načina čiščenja za res temeljito čiščenje. Vodikov peroksid leče kemično dezinficira, površinsko aktivna snov pa učinkovito odstrani biofilme s površine leč. Med reakcijo vodikovega peroksida s platinastim diskom (priložen posodici) se vidno tvorijo mehurčki, ki leče dodatno mehansko očistijo.

Brez konzervansov
Tekočina AOSept Plus HydraGlyde ne vsebuje konzervansov, a ga lahko kljub temu uporabljate še 3 mesece po odprtju.

Preprosta uporaba
Čiščenje z AOSept Plus HydraGlyde tekočino je enostavno! Leče vstavite v priloženo posodico s platinastim diskom, dodajte AOSept Plus HydraGlyde in pustite delovati vsaj 6 ur za učinkovito čiščenje. Navodila za uporabo proizvajalca se nahajajo v ovitku tekočine.

Dobavitelj: Irman d.o.o., Savinjska cesta 2, 33310 Žalec, e-mail: okulistika@irman.si
Proizvajalec: Alcon, ZDA. 

Proizvajalec: Alcon Laboratories, Inc., 6201 South Freeway, Fort Worth, Texas, ZDA
Predstavnik za Evropo: Alcon Laboratories (UK) Ltd., Frimley Business Park; Frimley, Camberley; Surrey, GU16 7SR, Velika Britanija
Lokalni predstavnik: Carso d.o.o., Litostrojska 46a, 1000 Ljubljana

Dodatne informacije

Neto količina 360 ml
Blagovna znamka Alcon laboratories
Vsebuje brez konzervansov
Mesto uporabe oči
Oblika medicinski pripomoček, tekočina