slike so simbolične

Vse fotografije izdelka

Vidermina CLX, vaginalne globule, 10 globul

Vrsta izdelka: Medicinski pripomoček
Cena: 9,91 €
Kratek opis:
Vidermina CLX vaginalne globule so podporna terapija pri vnetjih vaginalnega področja, izdelana posebej za notranjo sluznico.
Cena: 9,91 €

Opis izdelka

Vidermina CLX vaginalne globule so podporna terapija pri vnetjih vaginalnega področja, izdelana posebej za notranjo sluznico.

Vidermina CLX globule pomagajo preprečevati vnetja vaginalnih predelov. Namenjene so osebni intimni negi žensk. Delujejo blažilno in vlažilno, ter ponovno vzpostavljajo ravnovesje vaginalne flore. 

Primerne v času nosečnosti in v času dojenja; pred menstruacijo, v času menstruacije in po menstruaciji; v času jemanja antibiotikov; ob jemanju kontracepcije; v obdobju stresa; pri plavanju v bazenih in obiskih telovadnice.

Ne vsebuje parabenov.

pH: 5,5

Uporaba:
Po predhodnem umivanju s čistilno peno Vidermina CLX, odvijte globulo in jo vstavite čim globje v nožnico, najbolje leže. Uporabite 1-2 globuli na dan. Globule uporabljajte 5 do 10 dni ali po navodilu zdravnika.

Opozorila:
Če pride globula v stik z očmi, jih temeljito izperite z vodo. Shranjujte nedosegljivo otrokom! Hranite v hladnem in suhem prostoru (temperatura pod 30°C) in zaščiteno pred svetlobo.

Sestavine: 
Hydrogenated Coco-glycerides · PEG-7 Glyceryl Cocoate · Triacontanyl PVP · Chlorhexidine Digluconate (0,2%) · Sodium Hyaluronate ·  Laureth-9 · Aqua.

Proizvajalec: Istituto Ganassini di Richerche biochimiche, Milano Italija

Dobavitelj: Pharmagea d.o.o., Vodovodna cesta 91, Ljubljana.

Dodatne informacije

Neto količina 10 g
Blagovna znamka Ganassini
Mesto uporabe nožnica, sluznica
Oblika vaginalete