slike so simbolične

Vse fotografije izdelka

Multi-Gyn Compresses, komprese za intimno nego

Vrsta izdelka: Medicinski pripomoček
Cena: 10,39 €
Kratek opis:
Edinstven izdelek z bioaktivnimi sestavinami, ki nudijo nego in higieno intimnih predelov.
Cena: 10,39 €

Opis izdelka

Medicinski pripomoček

Multi-Gyn Komprese so edinstven izdelek, ki zagotavlja intenzivno nego za težave, kot so hemoroidi, srbenje ali drugo draženje na analnem področju.

Imajo močan neposreden blagodejen vpliv na srbenje in draženje. Priporočljiva je uporaba med nosečnostjo in po porodu.
Optimizirajo stanje tkiva ter tako zmanjšujejo oteklino in aktivno ščitijo pred okužbami. Naravni proces zdravljenja podpirajo tudi s tvorbo vlažnega okolja.

Multi-Gyn komprese so bile oblikovane zato, da nudijo največjo pomoč pri težavah in udobje. Vsaka podloga je impregnirana z bio-aktivnim gelom. Bistvo naravnega gela je patentiran 2QR kompleks (negativno nabiti polisaharidi, pridobljeni iz Aloe Barbadensis), ki zavira produkcijo bakterij in ščiti pred okužbami. Multi-Gyn pomaga preprečiti hemoroide in razpoke v danki. Za visoko učinkovitost in varnost je še posebej priporočljiva za lajšanje analnega nelagodja med nosečnostjo in po porodu.

Uporaba:
Uporabite Multi-Gyn tako pogosto, kot je potrebno - vsakič, ko se tako počutite, ali želite, da se prepreči neprijetno srbenje, občutljivost, draženje in otekanje. Namestite na analno področje in pustite delovati od 5 do 30 minut. Ni omejitev s pogostostjo uporabe.

Dobavitelj: Gordo družba za trgovino in storitve d.o.o., Bezenškova ulica 72, 2000 Maribor, e-mail: gordo.doo@triera.net

Proizvajalec: BioClin B.V., P.O. Box 95, 2600 AB Delft, Nizozemska, e-mail: Sales@bioclin.com

Dodatne informacije

Blagovna znamka Bioclin
Mesto uporabe sluznica
Oblika obliži