slike so simbolične

Vse fotografije izdelka

Fitormil gel, 30 ml

Vrsta izdelka: Medicinski pripomoček
Cena: 9,12 €
Kratek opis:
Fitormil gel je primeren za ženske v obdobju pred-menopavzo in menopavzo, pri razdraženi nožnici zaradi fiziološkega pomanjkanja vlažnosti in posledično povečani suhosti nožnice.
Cena: 9,12 €

Opis izdelka

Fitormil gel za ženske z zaščitnim, blažilnim in vlažilnim učinkom. Še posebej je primeren za obdobja pred-menopavze  in menopavze, pri razdraženi nožnici zaradi fiziološkega pomanjkanja vlažnosti in posledično povečani suhosti nožnice.

Uporaba:
Fitormil gel je priporočljivo uporabljati sočasno s fitormil vaginalnimi globulami. Najprej vstavite globule, čez nekaj časa pa uporabite še gel. Po potrebi nanesite 3 cm gela na očiščeno in osušeno mesto ter ga rahlo vtirajte.

Globule namreč delujejo znotraj nožnice, gel pa na prizadeti zunanji del spolovila. Priporočljivo ga je uporabljati skupaj z globulami pred spolnimi odnosi.

Sestavine:
Fitormil gel vsebuje: natrijevo sol hialuronske kisline – vlaži sluznico in kožo, deluje kot lubrikant (mazivo) ter glicerol – izdatno vlaži sluznico in kožo.

Ne vsebuje umetnih barvil in dišav.

Opozorila:
Samo za zunanjo uporabo. Če pride gel v stik z očmi, jih temeljito izperite z vodo. Shranjujte pri sobni temperaturi. Embalaže ne izpostavljajte toploti. Shranjujte nedosegljivo otrokom. Rok uporabe je naveden na embalaži.

Proizvajalec: Istituto Ganassini di Richerche biochimiche, Milano Italija

Dobavitelj: Pharmagea d.o.o., Vodovodna cesta 91, Ljubljana.

Dodatne informacije

Neto količina 30 ml
Blagovna znamka Ganassini
Vsebuje hialuronska kislina
Mesto uporabe nožnica, sečila, sluznica
Oblika gel