Prva stran - POIŠČITE IZDELEK - Pripomočki - Pripomočki poškodbe in rane
-0%

Grassolind Neutral, vazelinska gaza - 10 x 10 cm, 1 gaza Nazaj

453366 453366 453366
Šifra SKU: 453366
Grassolind Neutral, vazelinska gaza - 10 x 10 cm, 1 gaza
InStock
Na zalogi
0,90 €
-0%
0,90 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 1000.

Vazelinska mrežica za rane.

Podrobnosti izdelka

Grassolind Neutral vazelinska gaza je impregnirana z nevtralnim mazilom, ki se ne izpere niti pri izredno močnem izločanju iz rane. Preprečuje neposreden stik z vpojno sekundarno oblogo in se po potrebi lahko reže na primerne velikosti.
 Tudi po daljši uporabi ne povzroča občutljivih reakcij ali alergije. Mazilo na kontaktni mrežici vsebuje: beli vazelin, diglicerolester mono in dikarboksilnih kislin, sintetični vosek.

Neto količina:
10 gaz ( cena je za 1 gazo)

PAUL Hartmann AG Podjetje PAUL HARTMANN Adriatic d.o.o., s sedežem v Ljubljani, je del mednarodne globalne skupine PAUL HARTMANN AG in je v regiji prisotno od leta 2002. Podjetje s 17 zaposlenimi je v 100% lasti PAUL HARTMANN AG ter v okviru matičnega podjetja pokriva tudi države bivše Jugoslavije. 
V Sloveniji podjetje PAUL HARTMANN Adriatic d.o.o. v prvi vrsti posluje z izdelki blagovne znamke HARTMANN kot proizvajalec in z blagovnima znamkama Dansac (program za oskrbo stome) in Bode (program za razkuževanje) kot zastopnik proizvajalcev.
 Naš uspeh temelji na dolgoletni medicinski strokovnosti in nenehnem dialogu s kupci. Bistvo naše ponudbe, ki jo tržimo pod uveljavljeno blagovno znamko HARTMANN, so profesionalne sistemske rešitve na petih ključnih področjih: oskrba rane, inkontinenca, operacijski program, razkužila, diagnostika. Dobavitelj: Paul Hartmann Adriatic d.o.o. Letališka cesta 3c 1000 Ljubljana, Slovenija, e-mail: info@si.hartmann.info Proizvajalec: PAUL HARTMANN AG, Paul-Hartmann-Straße 12, 89522 Heidenheim, Deutschland, e-mail: info@hartmann.info.

Velikost pisave

Reset Zoom
Ali uporabite funkcijo brskalnika:
Ctrl + + / Ctrl + - / Ctrl + 0