Prva stran - POIŠČITE IZDELEK - Pripomočki
-0%

SYSTANE ULTRA vlažilne kapljice za oko 10 ml brez konzervansov Nazaj

Alcon laboratories 550106 550106 550106
Šifra SKU: 550106
SYSTANE ULTRA vlažilne kapljice za oko 10 ml brez konzervansov
InStock
Na zalogi
14,96 €
-0%
14,96 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 1000.

Vlažilne kapljice za oko Systane Ultra so namenjene takojšnjemu lajšanju pekočega občutka in draženja zaradi suhih oči.

Podrobnosti izdelka

NAVODILA ZA UPORABO:
Plastenko primite tik pod zaporko in zaporko zasukajte, da se odpre. PRED PRVO UPORABO držite plastenko pod kotom približno 90 stopinj in iztisnite eno kapljico izdelka ter jo zavrzite. Plastenko otresite navzdol, da odstranite odvečni izdelek. Vlažilne kapljice za oko SYSTANE™ ULTRA lahko uporabljate ves dan, če je potrebno. V eno ali obe očesi po potrebi vkapajte po eno ali dve kapljici in pomežiknite. Če med nošenjem kontaktnih leč občutite manjše draženje, nelagodje ali zameglitev, si v eno ali obe očesi vkapajte po eno ali dve kapljici in dva- ali trikrat pomežiknite. Kapljice lahko uporabljate tudi pred uporabo kontaktnih leč ali po njej. Preden po uporabi zaprete zaporko na plastenki, slednjo otresite navzdol, da odstranite odvečni izdelek, ki je morda ostal na konici. Plastenko zaprite.

SESTAVINE(INCI):
Vlažilne kapljice za oko SYSTANE™ ULTRA so sterilna raztopina, ki vsebuje polietilenglikol 400, propilenglikol, hidroksipropil gvar, sorbitol, aminometilpropanol, borovo kislino, kalijev klorid in natrijev klorid. Brez konzervansov.

OPOZORILO:
Za zagotavljanje pravilne uporabe je zelo pomembno, da upoštevate navodila svojega okulista in vsa navodila na ovojnini izdelka. V primeru trdovratnega neprijetnega občutka v očesu, čezmernega solzenja, sprememb vida ali rdečine očesa prenehajte uporabljati vlažilne kapljice za oko SYSTANE™ ULTRA in se posvetujte z okulistom, drugače se lahko težava stopnjuje. Začasno zamegljen vid ali druge motnje vida lahko vplivajo na sposobnost za vožnjo ali upravljanje strojev. Če imate po uporabi izdelka zamegljen vid, počakajte, da se vam vid zbistri, preden poskusite voziti ali upravljati stroje. Ljudje, ki so alergični na katero koli sestavino vlažilnih kapljic za oko SYSTANE™ ULTRA, ne smejo uporabljati tega izdelka.

PREVIDNOSTNI UKREPI:
Samo za očesno uporabo. Ne uporabljajte, če je zaporka, ki varuje pred nedovoljenim odpiranjem, poškodovana ali manjka. Ne uporabljajte, če je ovojnina ali plastenka (sterilna embalaža) poškodovana. S konico kapalke se nikoli ne dotaknite nobene površine, da preprečite okužbo izdelka. Če izdelek pogoltnete, poiščite zdravniško pomoč. Če raztopina spremeni barvo ali postane motna, je ne uporabljajte. Po uporabi ponovno namestite zaporko. Kadar izdelka ne uporabljate, mora biti vsebnik tesno zaprt. Raztopino porabite pred iztekom roka uporabnosti, ki je označen na izdelku. Izdelek vsebuje borovo kislino v količini, ki je varna, če izdelek uporabljate po navodilih. Vsebina plastenke je uporabna tri (3) mesece po odprtju, preostalo vsebino zavrzite. Shranjujte pri temperaturi do 30 °C.
Shranjujte nedosegljivo otrokom.

BLAGOVNA ZNAMKA:
Systane

NETO KOLIČINA:
10ML

Proizvajalec: Alco-Alcon.
Država porekla: Združene države Amerike.
Lokalni predstavnik: Carso d.o.o., Litostrojska 46a, 1000 Ljubljana

Salus, Veletrgovina, d.o.o, Litostrojska cesta 46 A, 1000 Ljubljana, Slovenija

 

 

Lastnosti

Uporaba oči
Simptom alergija
Oblika kapljice
Mestouporabe oči
Vrsta izdelka Medicinski pripomoček

Velikost pisave

Reset Zoom
Ali uporabite funkcijo brskalnika:
Ctrl + + / Ctrl + - / Ctrl + 0