slike so simbolične

Vse fotografije izdelka

Hansaplast CORN PLASTER, obliž za kurje oko, 8 obližev

Vrsta izdelka: Medicinski pripomoček
Cena: 2,93 €
Kratek opis:

Takojšnja ublažitev pritiska, ublaži bolečino, nudi oblazinjeno oblogo in pomaga odpraviti kurje oko s salicilno kislino.


Cena: 2,93 €

Opis izdelka

Hansaplast obliž za kurja očesa takoj ublaži bolečino zaradi pritiska in trenja ter pomaga odpraviti kurje oko. Obliž ima mehak, klobučevinast obroček, ki oblazini prizadeto mesto, hkrati pa salicilna kislina, ki jo vsebuje obliž, zmehča kurje oko, da ga lažje odstranite.

Dermatološki preizkušeno :
Na osnovi dermatološke študije je bilo potrjeno, da je izdelek prijazen do kože in da ga koža dobro prenaša.

Uporaba:
Prizadeto mesto skrbno očistite in posušite. Prilepite obliž, tako da je središče penastega obročka neposredno na kurjem očesu. Obliž odstranite čez 2 dni, po 4 dneh pa odstranite zdaj zmehčano kurje oko v topli slani kopeli ali milnici. Če je potrebno, postopek ponovite. En obliž vsebuje 0,04 g salicilne kisline.

Izdelka ne uporabljajte na koži, ki je preobčutljiva za salicilno kislino, salicilate, gumo ali na poškodovani ali oboleli koži. Prav tako izdelka ne smete uporabljati, če ste sladkorni bolnik ali imate motnje prekrvitve. Obliž ni primeren za zdravljenje majhnih otrok.

V primeru zmanjšanega delovanja ledvic se posvetujte z zdravnikom. Obliž ne sme priti v stik s sluznicami.

Še posebej pazite, da izdelek ne pride v stik z očmi. Salicilna kislina lahko poveča prepustnost kože za druga lokalno nanesena zdravila. V redkih primerih se pojavi lokalna razdraženost kože (skelenje ali rdečina). V posameznih primerih lahko pride do alergične reakcije kože.

Ne uporabljajte več obližev hkrati skozi daljše obdobje brez predhodnega posveta z zdravnikom. Hranite v suhem prostoru pri temperaturi do 25 ˚C. Samo za zunanjo uporabo.

Samo za enkratno uporabo – vsakokrat uporabite nov obliž za kurja očesa, da dosežete opisano delovanje izdelka.

Velikost pakiranja:
6,8 cm x 1,9 cm, 8 obližev

Beiersdorf d.o.o. Letališka cesta 32 1000 Ljubljana Slovenija

Dodatne informacije

Blagovna znamka Hansaplast
Vsebuje celjenje ran
Mesto uporabe noge, stopala
Oblika obliži