slike so simbolične

Vse fotografije izdelka

Benegast Reduflux, žvečljive tablete, 20 žvečljivih tablet

Vrsta izdelka: Medicinski pripomoček
Cena: 6,30 €
Kratek opis:

Reduflux učinkovito zagotavlja takojšnje delovanje in dolgotrajno olajšanje zgage in prebavnih motenj. Tablete so priročne in primerne za vsakodnevno uporabo ali na potovanju.

Cena: 6,30 €

Opis izdelka

Lastnosti in delovanje:
Veliko ljudi trpi zaradi prebavnih motenj, kot sta zgaga in slaba prebava, ki so posledica vsakodnevnega stresa, težkih obrokov ali nosečnosti. Simptom zagage je žgoč občutek v požiralniku, ta pa povzroča nelagodje in bolečino v prsih, grlu in želodcu ter vpliva na vsakdanje življenje. Reduflux učinkovito zagotavlja takojšnje delovanje in dolgotrajno olajšanje zgage in prebavnih motenj. Tablete so priročne in primerne za vsakodnevno uporabo ali na potovanju.

Uporaba:
Tablete za peroralno uporabo. Dobro prežvečite, preden pogoltnete.
Za odrasle in otroke, starejše od 12 let: ko se pojavijo simptomi, zaužijte 2 do 4 tablete po obroku in pred spanjem.

Ne prekoračite odmerka 16 tablet dnevno.

Če pozabite vzeti priporočeni dnevni odmerek, ga ne podvajajte, temveč normalno nadaljujte z jemanjem po naslednjem obroku. Če simptomi po več kot enem tednu jemanja proizvoda ne izginejo, se posvetujte z zdravnikom.

Reduflux tablete so varne za uporabo v času nosečnosti in dojenja, vendar je priporočeno, da se pred uporabo posvetujete z zdravnikom ali farmacevtom.

Sestava:
Reduflux tablete vsebujejo Phycodol, patentirano sestavino, narejeno iz visokokakovostnega izvlečka rjavih alg. Visokokakovosten alginat omogoča nastajanje močne zaščitne pregrade na vrhu želodčne vsebine, ki onemogoča refluks kisline, obenem pa varuje in preprečuje bolečino in nelagodje do 4. ure. Tablete vsebujejo tudi natrijev hidrogenkarbonat, kalcijev karbonat, sorbitol, aromo poprove mete, tri-kalcijev fosfat, magnezijev stearat, sukralozo in mikrokristalinično celulozo.

Opozorila:
Izdelek vsebuje natrij in kalcij. Če ste na dieti brez soli ali imate težave z ledvicami, se posvetujte z zdravnikom.

Ne uporabljajte izdelka, če ste alergični na katero od sestavin.

Reduflux tablete zaužijte najmanj 2 uri po zaužitju drugih zdravil, kot so H2 antihistaminiki, tetraciklini, fluorokinoloni, digoksin, železove soli, ketokonazol, nevroleptična zdravila, tiroksin, penicilamin, atenolol, metoprolol, propanolol, klorokin in bisfosfonati.

Če prekoračite priporočen vnos, se lahko pojavi občutek napihnjenosti.
Če opazite kakršnekoli simptome alergijske reakcije, kot so izpuščaji, oteženo dihanje ali kateri drug neželeni učinek, se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.
V primeru kakršnegakoli zdravstvenega stanja se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.
O uporabi pri otrocih, mlajših od 12 let se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Shranjevati izven dosega in pogleda otrok. Shranjevati v suhem prostoru pri temperaturi do največ 25°C. Ne uporabljajte po izteku roka uporabe, navedenega na embalaži in pretisnem omotu.

Neto količina:
20 žvečljivih tablet

Adriatic BST d.o.o., Verovškova ulica 55, 1000 Ljubljana, Slovenija

 

Dodatne informacije

Neto količina 20 žvečljivih tablet
Blagovna znamka Perrigo
Vsebuje antihistaminik, brez soli, kalcij, kalcijev karbonat, magnezij, sol, železo
Mesto uporabe prebavila
Oblika žvečljive tablete