slike so simbolične

Vse fotografije izdelka

Nailner BRUSH 2 v 1, lak proti glivičnim okužbam nohtov + DARILO barvni lak za nohte

Vrsta izdelka: Medicinski pripomoček
Cena: 19,93 €
Kratek opis:

Nailner lak proti glivičnim okužbam nohtov 2 v 1 učinkovito odpravlja glivice na nohtih. 

Cena: 19,93 €

Opis izdelka

Nailner učinkovito odpravlja glivice na nohtih. Prodre v strukturo nohta; za oskrbo in preprečevanje glivičnih okužb nohtov. Zahvaljujoč inovativnemu sistemu nanašanja, Nailner prodre globoko v strukturo nohta in zniža pH vrednost. Nastane kislo okolje, ki zaustavi širitev glivic na nohtih. Ob redni uporabi so znaki napredka vidni že v nekaj tednih. Lak proti glivicam na nohtih 2 v 1 vsebuje tudi posvetljevalno sestavino, ki pomaga izboljšati videz okuženega nohta že po samo 7 dneh. Uporaba je enostavna in hitra. Piljenje ob uporabi izdelka ni potrebno.

Navodila za uporabo:
2-krat na dan prve 4 tedne uporabe, nato nanašajte enkrat na dan, dokler noht zdravega videza ne preraste poškodovanega nohta.
Lak za nohte zadostuje za približno 300 nanosov.

Opozorila:
Samo za zunanjo uporabo. Shranjujte nedosegljivo otrokom! Izogibajte se stiku z očmi in sluznico. V primeru stika z očmi previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Posvetujte se z zdravnikom, če se vaše stanje ne izboljša ali se poslabša. Če izdelek nanašate na poškodovano kožo, lahko povzroči draženje. Če ugotovite alergijsko reakcijo ali draženje, prenehajte uporabljati izdelek. Izdelka ne uporabljate, če ste alergični na katerokoli od sestavin. Posvetujte se z zdravnikom, če ste sladkorni bolnik ali imate slabo cirkulacijo. Shranjujte pri sobni temperaturi. Vnetljivo. Izogibajte se vdihavanju izdelka.

Glavna sestavina:
Ethyl lactate, Aqua, Glycerin

Sestavine:
Ethyl lactate, Aqua, Glycerin, Lactic Acid, Resacetophenone, Citric Acid   

Pakiranje:
5 ml raztopina + DARILO barvni lak za nohte

Izdelovalec:
YouMedical B.V., Rijnsburgstraat 9-11, 1059 AT Amsterdam, Nizozemska

Distributer:
Medis, d.o.o., Brnčičeva 1, Ljubljana

Dodatne informacije

Neto količina 5 ml + DARILO
Blagovna znamka Naklofen
Mesto uporabe nohti
Oblika lak