slike so simbolične

Vse fotografije izdelka

Nasaleze mint pršilo za nos, 500 mg, 1 kos

Vrsta izdelka: Medicinski pripomoček
Cena: 9,49 €
Kratek opis:
Medicinski pripomoček, ki preprečuje alergenom dostop do nosne sluznice in pomaga pri preprečevanju simptomov alergijskega nahoda na naraven način
Cena: 9,49 €

Opis izdelka

Nasaleze je registriran medicinski pripomoček, ki preprečuje alergenom dostop do nosne sluznice in pomaga pri preprečevanju simptomov alergijskega nahoda na naraven način s tem da:

Deluje na vzrok alergije in ne na simptome. Vsebuje zelo fin celulozni prašek rastlinskega izvora v pršilu za nos in z vlago, ki je prisotna, tvori v nosni votlini tanko, brezbarvno plast gela. Nase veže alergene, ki se prenašajo po zraku in jih vdihavamo skozi nos (npr. cvetni prah, izločke pršic, prah, živalski prhljaj,…).
Deluje kot filter za pelod in mikrobe in preprečuje stik alergenov s celicami nosne sluznice. Povečuje učinkovitost sistema filtriranja zraka v nosni votlini.

Ne vsebuje zdravil in nima znanih stranskih učinkov, je varen za uporabo za celo družino, vključno za otroke in nosečnice, uporabljate pa ga lahko tudi skupaj z zdravili za alergijski nahod. Ne uporabljajte pa ga sočasno z drugimi nosnimi pršili.

Uporaba:
Pršilo uporabite 2x dnevno, oz. tudi večkrat, če je to potrebno.
Po čiščenju nosu in pri izcedku iz nosu obnovite zaščitno plast v nosu s ponovnim vpihom.

Kot nadomestilo nosne sluzi, se Nasaleze neškodljivo odstrani, ko opravi svojo nalogo.

Dobavitelj: NaturaMedica d.o.o., Novi dom 33b, p.p. 18, 1420 Trbovlje, Slovenija, e-mail: info@naturamedica.si
Proizvajalec: Nasaleze International Ltd Nunnery Mills, Old Castletown Road Douglas, Isle of Man IM2 1QA British Isles, e-mail: info@nasaleze.com

Dodatne informacije

Blagovna znamka Nasaleze
Mesto uporabe nos, sluznica
Oblika medicinski pripomoček, pršilo