slike so simbolične

Vse fotografije izdelka

Daylong Actinica zaščitni losjon, 80 g

Vrsta izdelka: Medicinski pripomoček
Cena: 19,84 €
Kratek opis:
Daylong Actinica se je izkazala za učinkovito zaščito pred določenimi tipi kožnega raka, še posebej pri imunsko oslabljenih bolnikih, ki so bolj dovzetni za razvoj takšne oblike kožnih bolezni.
Cena: 19,84 €

Opis izdelka

Daylong Actinica je izdelek za  zaščito pred določenimi oblikami kožnega raka pri rizičnih bolnikih. Bolniki, ki so prestali določene tipe operacij, na primer presaditve organov, so zaradi imunske oslabelosti bolj dovzetni za razvoj kožnega raka.
Daylong Actinica se je izkazala za učinkovito zaščito pred določenimi tipi kožnega raka, še posebej pri imunsko oslabljenih bolnikih, ki so bolj dovzetni za razvoj takšne oblike kožnih bolezni.

Vsako jutro nanesite Daylong actinico na predele, ki so izpostavljeni soncu. Izdelke nanesite pred ostalimi kozmetičnimi sredstvi in počakajte, da se popolnoma vpije. Ponovno nanesite po stiku z vodo ali po izdatnejšem potenju. Glede na področje nanesite različno količino izdelka, 1 stisk na teme in zgornjo stran rok, 2 stiska na spodnjo stran rok in obraz..

Čeprav Daylong kožo intenzivno varuje pred soncem več ur, koža, ki ni vajena sonca, ne sme biti neomejeno izpostavljena sončnim žarkom. Prav tako ni popolnoma izključeno, da ne prenašate katere od sestavin preparata Daylong. Če se že po kratkem sončenju pojavijo draženje, izpuščaji ali reakcije, podobne opečenosti, lahko sklepamo, da je koža preobčutljiva, in v takšnem primeru zamenjamo proizvod. Pri neposrednem stiku z očmi lahko Daylong povzroči draženje.

Zaradi delovanja toplote in UV-sevanja se koža hitro suši. Izgubljeno vlago lahko nadomestimo s hidratantnimi in manj mastnimi proizvodi, kot sta Daylong après in Excipial U Hydrolotion.

Če sočasno uporabljate Daylong in sredstva proti komarjem, je treba najprej nanesti zaščito pred soncem. Zaščito proti komarjem uporabite šele približno petnajst minut po nanosu Daylonga. Sočasna uporaba sredstev proti komarjem lahko skrajša delovanje zaščite z Daylongom.

• Posebna navodila

Daylong vsebuje zelo učinkovit filter UVA. Pri neprimerni uporabi lahko proizvodi puščajo madeže in obarvajo tekstilne predmete, zato svetujemo, da proizvoda ne nanašate neposredno pred oblačenjem in da prekrijete oblazinjeno pohištvo.

Opozorila:
Izdelek ni primeren za otroke. 
 
Dodatno se zaščitite z uporabo oblačil (klobuk, majica, sončna očala,...). Ne izpostavljajte se najbolj vročim uram od 12h do 16h. Dojenčkov in majhnih otrok ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi. Prevelika izpostavljenost soncu resno ogroža vaše zdravje, tudi ko uporabljate izdelek za zaščito pred soncem ne ostajajte na soncu predolgo, izdelek za zaščito pred soncem nanesite pred izpostavljanjem soncu, zlasti po potenju, kopanju ali brisanju z brisačo izdelek večkrat ponovno nanesite in ohranite zaščito.

Sestavine (INCI):
Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Ethylhexyl Triazone, Isoamyl p-Methoxycinnamate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Methylene bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Propylparaben, Methylparaben, Excipiens

Dobavitelj: Medical Intertrade d.o.o., Karlovška cesta 1, 1000 Ljubljana, Slovenija, e-mail: info@medical-intertrade.si

Proizvajalec: Spirig Pharma Ltd., 4622 Egerkingen, Švica Odgovorna oseba za EU: Galderma S.A. Avenue Gratta-Paille 2 CH - 1018 Lausanne, Švica, e-mail: customerservice.chegk@galderma.com

Dodatne informacije

Neto količina 80 g
Blagovna znamka Daylong
Vsebuje ZF 50
Mesto uporabe obraz, telo
Oblika kreme za sončenje, losjon, medicinski pripomoček