Prva stran - POIŠČITE IZDELEK - Pripomočki
-0%

Sterillium® Protect&Care gel s pumpico, 475ml Nazaj

Sterillium 206639 206639 206639
Šifra SKU: 206639
Sterillium® Protect&Care gel s pumpico, 475ml
InStock
Na zalogi
11,10 €
-0%
11,10 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 1000.

Nova linija razkužil za roke v obliki gela, Sterillium Protect and Care, zagotavlja celovito zaščito pred glivicami, virusi in bakterijami.

Podrobnosti izdelka

Sterillium Protect and Care Gel:
Nova linija razkužil za roke v obliki gela, Sterillium Protect and Care, zagotavlja celovito zaščito pred glivicami, virusi in bakterijami, saj odstrani 99,99 % mikrobov, vključno s koronavirusi, norovirusi in rotavirusi. Formula z visoko vsebnostjo etanola je zelo učinkovita, obenem pa je zelo prijazna do kože saj izboljša njeno vlažnost in ne daje občutka lepljivih rok.

Sterillium Protect & Care gel je na voljo v različnih velikostih in tako omogoča varno razkuževanje tako na poti kot tudi doma. Plastenke velikosti 35 ml in 100 ml so opremljene z neprepustnim pokrovčkom, 475 ml pa s praktično dozirno pumpico.

Biocide uporabljajte varno. Pred uporabo vedno preberite oznako in informacije o proizvodu.

Navodilo za uporabo:
Higienska dezinfekcija rok: najmanj 3 ml raztopine vtirajte v suhe roke 30 sekund. Ne izpirati!

Električne naprave lahko uporabite šele, ko se roke povsem posušijo. Izdelek ne sme priti v stik z odprtim plamenom. Izdelka ne hranite v bližini grelnih teles ter ga ne izpostavljajte močnim sončnim žarkom. Ostanke in embalažo prepustite pooblaščenemu prevzemniku odpadkov. Ne odlagati skupaj z gospodinjskimi odpadki. Prepovedano je vsakršno odlaganje v okolje ali izpuščanje v vodo.

Opozorila:
Nevarno. Lahko vnetljiva tekočina in hlapi. Povzroča hudo draženje oči. Lahko povzroči zaspanost ali omotico. Hraniti zunaj dosega otrok. Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. Kajenje prepovedano.

PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/ oskrbo.

PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. Odstraniti vsebino/embalažo skladno z nacionalnimi predpisi.

Aktivna snov:
Etanol 850 mg/g

Neto količina:
475 ml s pumpico

PAUL HARTMANN ADRIATIC d.o.o. Letališka c. 3C, Ljubljana, Slovenija

Lastnosti

Simptom razkuževanje rok
Mestouporabe roke
Oblika gel
Vsebnost ethanol
Vrsta izdelka Biocidni proizvod

Velikost pisave

Reset Zoom
Ali uporabite funkcijo brskalnika:
Ctrl + + / Ctrl + - / Ctrl + 0