Prva stran - POIŠČITE IZDELEK - Pripomočki
-0%

VITAGYN C vaginalna krema , 30 g Nazaj

Dr. Gorkič 575453 575453 575453
Šifra SKU: 575453
VITAGYN C vaginalna krema , 30 g
InStock
Na zalogi
13,48 €
-0%
13,48 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 1000.

Dodatna pomoč pri terapiji in preprečevanju bakterijske vaginoze in ponavljajočih se okužb sečil. Uporaba je priporočljiva predvsem pri uporabnicah s ponavljajočimi stanji in po farmakoloških zdravljenjih z antibiotiki. 

Podrobnosti izdelka

 Obnova kislega nožničnega pH med 3,8 in 4,4 zavira rast mikroorganizmov, ki povzročajo bakterijsko vaginozo in ustvari neugodno okolje za kolonizacijo bakterije E. coli ter posledično ponavljajoče se okužbe sečil. Kisli vaginalni pH tudi onemogoča virulentne dejavnike Trichomo¬nas vaginalis in širjenje Candide v nožnični sluznici.

Sestava
Voda, cetil-stearilni alkohol, glicerin, olje sladkega mandlja, cetil-stearilni alkohol etoksilat, karitejevo maslo, srebrov citrat in citronska kislina, natrijev askorbilfosfat, vitamin E acetat, imidazolidinil urea, silikonsko olje, mlečna kislina, natrijev poliakrilat, maltodekstrini, natrijev hidrosulfid, dinatrijeva sol EDTA.

Uporaba
Dodatna pomoč pri terapiji in preprečevanju bakterijske vaginoze in ponavljajočih se okužb sečil. Uporaba je priporočljiva predvsem pri uporabnicah s ponavljajočimi stanji in po farmakoloških zdravljenjih z antibiotiki. Vaginalna krema VITAgyn C s kislim pH obnavlja in ohranja fiziološki pH nožnice in pomaga pri razvoju naravne laktobakterijske flore. Na ta način preprečuje nastanek stanj, ki omogočajo razvoj bakterijske vaginoze, tudi v nosečnosti.


Opozorila
Ne uporabljajte v primeru individualne preobčutljivosti za katerokoli sestavino izdelka.

Nosečnost in dojenje
Vaginalna krema VITAgyn C s kislim pH se lahko uporablja že v prvih mesecih nosečnosti in med dojenjem.

Vpliv na upravljanje vozil in strojev

Posebni varnostni ukrepi niso potrebni.

Proizvajalec:
FARMA-DERMA s.l.r., Via del" Artigiano 6-8, 40010 Sala Bolognese, Italia

Distributer za Slovenijo:
Dr. Gorkič d.o.o., Obrtniška 11, 1370 Logatec

 

 

Velikost pisave

Reset Zoom
Ali uporabite funkcijo brskalnika:
Ctrl + + / Ctrl + - / Ctrl + 0