slike so simbolične

Vse fotografije izdelka

Golanil, pršilo za grlo, 30 ml

Vrsta izdelka: Medicinski pripomoček
Cena: 10,99 €
Kratek opis:
Blaži bolečino v grlu in žrelu, preprečuje razvoj bakterij in virusov. Uporablja se pri razdraženem grlu, izraščanju zob in pri aftah.
Cena: 10,99 €

Opis izdelka

Medicinski pripomoček ustvari oblogo za zdravljenje razdraženega grla, ki je lahko posledica prehladov, alergij ali stika z zunanjimi dejavniki (kot so na primer dim, smog, prah) in blaži s tem povezane simptome, kot so občutek suhosti, pekoče grlo, bolečina in težave pri požiranju. Vsebuje visoko prečiščen propolis, črni ribez, žajbelj ter acerolo. 

Brez alkohola, brez konzervansov in glutena. Otroci ga imajo radi, ker je prijetnega okusa.

Uporaba:
Pred uporabo pretresite. Uporabite priložen aplika­tor in 3 do 4-krat razpršite pršilo v žrelo. Glede na potrebo lahko posto­pek ponovite 4 do 5-krat na dan. Zaradi občutka prijetnosti je posebej primerno za otroke od 1. leta dalje in najstnike. 

Sestavine: demineralizirana voda, aro­ma, glicerinski izvleček propolisa (Propolis), glicerinski izvleček ribeza (Ribes nigrum), suhi izvleček acerole s 25 % vsebnostjo vitamina C, su­kraloza, konzervans: kalijev sorbat, eterično olje žajblja (Salvia officina­lis), kislina: citronska kislina; polivi­nilpirolidon, ksantan gumi, eterično olje materine dušice (Thymus vul­garis).

Opozorila:
Ne uporabljajte v primeru prekomerne občutljivosti ali alergije na eno ali več sestavin. Steklena steklenička z razpršilnikom. Pred uporabo se prepričajte, da je razpršilnik pravilno pritrjen na stekleničko. Hranite v hladnem in suhem prostoru, daleč od toplotnih virov in svetlobe. Hranite izven dosega otrok.

Dobavitelj: Sanofarm d.o.o., Šmarska cesta 5C, 6000 Koper - Capodistria, Slovenija, e-mail: info@sanofarm.si
Proizvajalec: Pharmalife Research s.r.l., Via alla Spiaggia 7/A, 23900 Lecco, Italija, e-mail: info@pharmaliferesearch.com

Dodatne informacije

Neto količina 30 ml
Blagovna znamka Pharmalife
Vsebuje brez konzervansov, eter, glicerin, kalij, minerali, propolis, voda, žajbelj
Mesto uporabe grlo
Oblika medicinski pripomoček, pršilo