slike so simbolične

Vse fotografije izdelka

Aqua Maris Talasoterapija, sistem za izpiranje nosu in sinusov, posoda + 30 vrečk

Vrsta izdelka: Medicinski pripomoček
Cena: 19,44 €
Kratek opis:
Aqua Maris Talasoterapija naravna morska sol iz Jadranskega morja je z več kot 80 minerali obogatenimi z eteričnimi olji mirte in smilja. Pakiranje vsebuje anatomsko oblikovano posodo za izpiranje nosa in sinusov + 30 vrečk.
Cena: 19,44 €

Opis izdelka

Aqua Maris Talasoterapija naravna morska sol iz Jadranskega morja je z več kot 80 minerali obogatenimi z eteričnimi olji mirte in smilja. Z izpiranjem se čisti nos in odstranjuje odvečna sluz. Postopek je prijeten in enostaven.

Pripravljena raztopina morske soli v vodi zaradi bogate vsebnosti mineralov in dodatkov eteričnih olj mirte in smilja blagodejno deluje na nosno sluznico. Priložena posoda za izpiranje s svojo obliko omogoča enostavno, prijetno in učinkovito izpiranje nosne votline in sinusov. 

Aqua Maris Talasoterapija sistem za izpiranje nosa in sinusov je namenjen:

Osebe s težavami s sinusi in alergijami lahko postopek ponovijo nekajkrat tedensko. Aktivnim in rekreativnim športnikom priporočamo izpiranje nosu pred fizično aktivnostjo, pri oteženem dihanju pa po potrebi.

Uporaba:
Morsko sol iz vrečke vsujte v posodo za izpiranje katero napolnite z mlačno (okoli 37 °C) vodo do črte, premešajte in nad umivalnikom izperite nos in sinuse na naslednji način: 

  1. Nagnite glavo naprej in vstran; brado pritisnite na prsi.
  2. Vrh posode prislonite na nosnico in namestite kakor da bi želeli zamašiti nosnico. Dihajte skozi usta.
  3. Pričnite z izpiranjem. Raztopina bo iztekala skozi drugo nosnico. Voda prehaja nosno votlino ter poleg tega, da temeljito čisti nosne kanale, nežno masira številne živčne končiče v sinusih.
  4. Izpihajte nos v treh položajih:

Po uporabi je posodo za pripravo raztopine potrebno izprati z mlačno vodo in dobro posušiti. Posoda je namenjena večkratni uporabi in se je ne sme prati v pomivalnem stroju.

Nepravilen položaj telesa, glave ali posode za izpiranje lahko onemogočajo pravilno iztekanje iz nosne votline ter lahko povzročijo iztekanje v usta in grlo. V takih primerih popravite položaj skladno z navodili za uporabo ter nadaljujte z izpiranjem.

Sestavine:
Morska sol, eterično olje mirte, eterično olje smilja. Brez konzervansov.

Pakiranje vsebuje anatomsko oblikovano posodo za izpiranje nosa in sinusov + 30 vrečk.

Ena vrečka vsebuje 2,97 g naravne morske soli iz Jadranskega morja ter eterična olja mirte in smilja. Vsebina ene vrečke raztopljene v vodi primerne temperature v Aqua Maris posodi za izpiranje nosa in sinusov (320 ml oz. do oznake na posodi) odgovarja izotonični raztopini. Volumen posode zadošča izpiranju obeh nosnic.

Dobavitelj: Jadran galenski laboratorij, d.o.o., Litostrojska cesta 46A, 1000 Ljubljana, Slovenija, e-mail: info@jgl.si
Proizvajalec: JGL d.d. Svilno 20, 51000 Rijeka, Hrvaška, e-mail: jgl@jgl.hr

Dodatne informacije

Neto količina 2,97 g
Blagovna znamka Aqua Maris
Vsebuje sol, voda
Mesto uporabe dihala, nos, sluznica
Oblika medicinski pripomoček