slike so simbolične

Vse fotografije izdelka

Aqua Maris Talasoterapija, morska sol z eteričnimi olji, 30 vrečk

Vrsta izdelka: Medicinski pripomoček
Cena: 8,63 €
Kratek opis:
Aqua Maris Talasoterapija naravna morska sol iz Jadranskega morja je z več kot 80 minerali obogatenimi z eteričnimi olji mirte in smilja namenjena za uporabo z Aqua Maris Talasoterapija sistemom za izpiranje nosa in sinusov.
Cena: 8,63 €

Opis izdelka

Aqua Maris Talasoterapija naravna morska sol iz Jadranskega morja je z več kot 80 minerali obogatenimi z eteričnimi olji mirte in smilja namenjena za uporabo z  Z izpiranjem se čisti nos in odstranjuje odvečna sluz. Postopek je prijeten in enostaven.

Pripravljena raztopina morske soli v vodi zaradi bogate vsebnosti mineralov in dodatkov eteričnih olj mirte in smilja blagodejno deluje na nosno sluznico.

Aqua Maris Talasoterapija sistem za izpiranje nosa in sinusov je namenjen:

Osebe s težavami s sinusi in alergijami lahko postopek ponovijo nekajkrat tedensko. Aktivnim in rekreativnim športnikom priporočamo izpiranje nosu pred fizično aktivnostjo, pri oteženem dihanju pa po potrebi.

Uporaba:
Morsko sol iz vrečke vsujte v posodo za izpiranje katero napolnite z mlačno (okoli 37 °C) vodo do črte, premešajte in nad umivalnikom izperite nos in sinuse na naslednji način: 

  1. Nagnite glavo naprej in vstran; brado pritisnite na prsi.
  2. Vrh posode prislonite na nosnico in namestite kakor da bi želeli zamašiti nosnico. Dihajte skozi usta.
  3. Pričnite z izpiranjem. Raztopina bo iztekala skozi drugo nosnico. Voda prehaja nosno votlino ter poleg tega, da temeljito čisti nosne kanale, nežno masira številne živčne končiče v sinusih.
  4. Izpihajte nos v treh položajih:

Po uporabi je posodo za pripravo raztopine potrebno izprati z mlačno vodo in dobro posušiti. Posoda je namenjena večkratni uporabi in se je ne sme prati v pomivalnem stroju.

Nepravilen položaj telesa, glave ali posode za izpiranje lahko onemogočajo pravilno iztekanje iz nosne votline ter lahko povzročijo iztekanje v usta in grlo. V takih primerih popravite položaj skladno z navodili za uporabo ter nadaljujte z izpiranjem.

Sestavine:
Morska sol, eterično olje mirte, eterično olje smilja. Brez konzervansov.

Ena vrečka vsebuje 2,97 g naravne morske soli iz Jadranskega morja ter eterična olja mirte in smilja. Vsebina ene vrečke raztopljene v vodi primerne temperature v Aqua Maris posodi za izpiranje nosa in sinusov (320 ml oz. do oznake na posodi) odgovarja izotonični raztopini. Volumen posode zadošča izpiranju obeh nosnic.

Izdelek ne vsebuje posode, ki je priložena izdelku /strong>

Dobavitelj: Jadran galenski laboratorij, d.o.o., Litostrojska cesta 46A, 1000 Ljubljana, Slovenija, e-mail: info@jgl.si
Proizvajalec: JGL d.d. Svilno 20, 51000 Rijeka, Hrvaška, e-mail: jgl@jgl.hr

Dodatne informacije

Neto količina 2,95 g
Blagovna znamka Aqua Maris
Vsebuje sol
Mesto uporabe dihala, nos, sluznica
Oblika medicinski pripomoček, pripomoček