slike so simbolične

Vse fotografije izdelka

Doppelherz Aktiv Direkt Magnezij 400 + B6 + B12 + folna kislina, 20 vrečic

Vrsta izdelka: Prehransko dopolnilo
Cena: 6,49 €
Kratek opis:
Granulat z magnezijem, B-vitamini in z okusom limone. Jemanje brez tekočine. Brez laktoze in glutena. Magnezij za mišice in živce.
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Pomembna sta raznovrstna in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom!
Cena: 6,49 €

Opis izdelka

Granulat z magnezijem, B-vitamini in z okusom limone. Jemanje brez tekočine. Brez laktoze in glutena. Magnezij za mišice in živce.

Enostavna aplikacija, ki je odličnega okusa. Za hitro in direktno uživanje.

Z uporabo najsodobnejših metod proizvodnje se je razvila praktična oblika odmerjanja: Doppelherz Magnezij 400 mg +B6+B12+folna kislina Direkt vsebuje hranila v obliki mikro-pelet. Način jemanja je enostaven: vrečko pretrgamo na označenem mestu in stresemo vsebino vrečke na jezik. Perle se raztopijo v nekaj sekundah. Praktična uporaba, ki omogoča zaužitje kadarkoli in kjerkoli, brez tekočine. Oblika omogoča hiter vnos minerala magnezija, kot tudi vitaminov B6, B12 in folne kisline v telo. Posebej primeren za potovanja in pri osebah, ki imajo težave s požiranjem.

Magnezij je življenjsko nujen mineral.  Prispeva k sproščanju energije pri presnovi, k delovanju živčnega sistema in mišic. Vitamina B6 in B12 prispevata k sproščanju energije pri presnovi ter k delovanju živčnega sistema. Vitamin B6 ima vlogo pri presnovi beljakovin. Folna kislina ima vlogo pri delitvi celic in k nastajanju krvi.

Uporaba:
Priporočeno odmerjanje: Zaužijte vsebino 1 vrečke dnevno. Vrečko odprite na označenem mestu. Vsebino vrečke stresite direktno na jezik in pustite, da se raztopi v ustih. Pogoltnite. Vrečko, prosimo, vrzite v smeti.

Vsebnost:

Sestavine V dnevnem odmerku (1 vrečka) %PDV/RDA*
magnezij 400 mg 107%
vitamin B6 6,0 mg 4428%
vitamin B12 3,0 mcg 120%
folna kislina 400 mcg 200%

* Referenčne vrednosti hranil po EU direktivi 1169/2011

Sestavine:
Magnezijev oksid, sredstvo za povečanje prostornine: sorbitol; sredstvi za uravnavanje kislosti: natrijev citrat in citronska kislina; sredstvo za zgostitev:  karboksimetilceluloza, aroma, piridoksinijev hidroklorid, sladili: aspartam in acesulfam-K, sredstvo proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin; pteroilmonoglutaminska kislina, cianokobalamin.

Vsebina: 20 vrečk = 24 g.

Opozorila:
Pri občutljivih osebah lahko magnezij, če ga zaužijemo preko 250 mg, deluje odvajalno. Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Uravnotežena in raznovrstna prehrana je pomembna za zdrav način življenja. Hraniti zunaj dosega otrok!  Hranite pri sobni temperaturi, na suhem mestu. Vsebuje vir fenilalanina. Izdelek lahko ima odvajalni učinek pri prekoračenem dnevnem vnos


Zastopnik in Distributer: Top Pharma d.o.o., Cesta v Gorice 39, 1000 Ljubljana.

Proizvajalec: Queisser Pharma GmbH & Co. KG, Schleswiger Str. 74, 24941 Flensburg, Nemčija
Dobavitelj: Top Pharma d.o.o., Cesta v Gorice 39, 1000 Ljubljana

Dodatne informacije

Neto količina 14,1 g
Blagovna znamka Queisser Pharma
Vsebuje folna kislina, vitamin B
Mesto uporabe srce, živčevje
Oblika tablete