slike so simbolične

Vse fotografije izdelka

Cellfood kapljice, kisik za življenje, 30 ml

Vrsta izdelka: Prehransko dopolnilo
Cena: 38,58 €
Kratek opis:
Cellfood vsebuje 78 mineralov, 34 encimov in 17 aminokislin. Cellfood je izdelan po zaščiteni tehnologiji razcepljanja vode, ki celice neposredno oskrbuje z biološko dostopnim kisikom in s 129 hranili.
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Pomembna sta raznovrstna in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom!
Cena: 38,58 €

Opis izdelka

Cellfood je najbolje prodajano kisikovo in prehransko dopolnilo v svetu. Že več kot 40 let korporacija NuScience izdeluje Cellfood po originalni formuli Everetta Storeya,  ki vsebuje 78 mineralov, 34 encimov in 17 aminokislin.

Cellfood

Cellfood je izdelan po zaščiteni tehnologiji razcepljanja vode, ki celice neposredno oskrbuje z  biološko dostopnim kisikom in s 129 hranili.

Cellfood je izdelan iz izbranih, popolnoma naravnih  organskih sestavin rastlinskega izvora. Izdelek ne vsebuje alkohola, glukoze, kvasa ali glutena. Cellfood ne vsebuje sestavin, ki so na listi prepovedanih substanc za profesionalna ali amaterska športna tekmovanja  ali ki jih prepovedujejo športne zveze. Izdelek ne povzroča zasvojenosti, je neinvaziven in popolnoma nestrupen.

Kako uporabljamo Cellfood kapljice?

Uvajalna shema Zjutraj (št. kapljic) Opoldne (št. kapljic) Zvečer (št. kapljic)
1.-5. dan 3 3 3
6.-13. dan 5 5 5
14 . dan 8 8 8

Priporočamo:

  1. Zelo aktivnim športnikom priporočamo: 3 –krat dnevno po 8 Cellfood, osnovnih kapljic. Posamezniki lahko upoštevajo priporočene odmerke iz študij, 3-krat dnevno po 10-12 kapljic
  2. Normalno aktivnim, vitalnim osebam, šoloobveznikom in mladini priporočamo:2-krat dnevno uživanje po 8 do 12 Cellfood osnovnih kapljic.

Priporočeno dnevno število Cellfood kapljic razdelimo v dva enaka odmerka zjutraj in zvečer; pomembno je vzpostaviti časovni ritem (v enakih časovnih intervalih).

Vsebnost:
Koloidna raztopina CELLFOOD (v sledovih mineralnih globokomorskih sedimentov, 17 aminokislin in 34 encimov rastlinskega izvora, rižev kis) 326 mg

Sestavina dnevna doza 24 kapljic - 1,2 ml V 100 ml %PDV**  
Selen* 18 mcg 1500 mcg 32%  

*PDV – priporočeni dnevni vnos v %

Izdelek ne vsebuje alergenov.

Država porekla:
ZDA.

Opozorilo: 
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v temnem in suhem prostoru, na temperaturi pod +25°C.

Dobavitelj: Aglea d.o.o. Vojkova 10, 1000 Ljubljana, Slovenija, T: +38631278381

Proizvajalec: NuScience Corporation, 43102 Business Center Parkway Lancaster, California 93535 ZDA, e-mail: cell@nuscience.com

Dodatne informacije

Neto količina 30 ml
Blagovna znamka Cellfood
Vsebuje antioksidanti, encimi, minerali
Oblika tekočina