slike so simbolične

Vse fotografije izdelka

Belinal superior, tablete, 30 tablet

Vrsta izdelka: Prehransko dopolnilo
Cena: 22,99 €
Kratek opis:
Belinal superior je slovensko naravno prehransko dopolnilo z izvlečkom Belinal iz lesa bele jelke (Abies albe) in vitamina C iz acerole, z visoko koncentracijo naravnih polifenolov.
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Pomembna sta raznovrstna in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom!
Cena: 22,99 €

Opis izdelka

Belinal superior je slovensko naravno prehransko dopolnilo z izvlečkom Belinal iz lesa bele jelke (Abies albe) in vitamina C iz acerole, z visoko koncentracijo naravnih polifenolov.

Polifenoli in vitamin C v Belinal tabletah

Polifenole najdemo v rastlinah. Raziskovalci so odkrili, da prav les bele jelke vsebuje največjo koncentracijo učinkovitih polifenolov.

Vitamin C prispeva k zaščiti celic pred oksidativnim stresom, ima vlogo pri delovanju imunskega sistema in prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.

Uporaba: 
1 do 3 tablete na dan z vodo.

Vsebnost: 

Sestavine v 1 tableti PDV (%)*
Belinal - izvleček lesa bele jelke 150 mg /
Od tega polifenoli 100 mg /
Vitamin C - izvleček iz acerole 32 mg 40

*Priporočeni dnevni vnos.

Sestavine:
Belinal izvleček lesa bele jelke (Abies alba Mill.), Sredstvo za povečanje prostornine: mikrokristalinična celuloza, izvleček acerole (Malpighia glabra); monobazični kalcijev fosfat, silicijev dioksid, magnezijev stearat, nosilec in pospeševalec absorbcije: hitosan in malto dekstrin.

Neto količina: 12 g.

Belinal superior tablete ne vsebujejo sladil, laktoze in glutena.

Opozorila: 
Otroci mlajši od 3 let, nosečnice in doječe matere se morajo pred uporabo posvetovati s svojim zdravnikom ali farmacevtom. V primeru jemanja zdravil se pred uporabo posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjujte v temnem in suhem prostoru, na temperaturi pod +25°C. Shranjujte nedosegljivo otrokom. 

Dobavitelj: B+F poslovne storitve d.o.o., Hrastje 17C, Hrastje, 2341 Limbuš
Proizvajalec: Alpe Pharma d.o.o., Celovška cesta 172, 1000 Ljubljana, Slovenija, e-mail: info@alpepharma.si

 

Dodatne informacije

Neto količina 12 g
Blagovna znamka Alpepharma
Vsebuje antioksidanti, vitamin C
Mesto uporabe koža
Oblika tablete