slike so simbolične

Vse fotografije izdelka

Bachove kapljice Rescue, brez alkohola, 10 ml

Vrsta izdelka: Prehransko dopolnilo
Cena: 12,65 €
Kratek opis:
Bach kapljice Rescue je orignalna mešanica Bachovic kapljic za vedrino in moč ves dan.
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Pomembna sta raznovrstna in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom!
Cena: 12,65 €

Opis izdelka

Bachove kapljice Rescue

Originalna Rescue mešanica za vedrino in moč ves dan.

Originalna Rescue mešanica Bachovih kapljic, vaša »čustvena pomoč«, je mešanica 5 cvetnih esenc (popona, žlezave nedotike, srobota, Betlehemske zvezde in češnjelike slive). Iz cvetnih esence se naredi Bachove kapljice po priporočenem Bachovem postopku.
Uporabna je v čustveno zahtevnih stanjih, ki so posledica osebnih in poslovnih izzivov, strahov in stresov vsakdanjika (izpiti, potovanja, poslovni zagovori in razgovori, ločitev, obisk pri zdravniku ali zobozdravniku, kakršnakoli slaba novica...).

Bachove kapljice Rescue ne vsebuje alkohola, zato je primeren tudi za otroke.

Uporaba Bachovih kapljic

4 Bachove kapljice kanite neposredno na jezik ali raztopite v kozarcu vode in pijte po požirkih. Ponovite 4x dnevno oz. zaužijte po potrebi.

Opozorilo: 
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v temnem in suhem prostoru, na temperaturi pod +25°C.Dobavitelj: Pharmana d.o.o., Cesta na Brdo 100, 1000 Ljubljana.
Proizvajalec: A Nelson and Co Limited, Nelsons House, 83 Parkside, Wimbledon, London SW19 5LP, Velika Britanija, e-mail: info@nelsons.net.

Dodatne informacije

Neto količina 10 ml
Blagovna znamka nelsons
Vsebuje med
Oblika kapljice