slike so simbolične

Vse fotografije izdelka

WAYA Forte balance, kapsule za odrasle in otroke, 20 kapsul

Vrsta izdelka: Prehransko dopolnilo
Cena: 19,22 €
Kratek opis:
WAYA Forte kapsule za odrasle in otroke edine vsebujejo mikroenkapsulirano mlečnokislinsko bakterijo Lactobacillus rhamnosus GG, ki spada med najbolj raziskane mlečnokislinske bakterije na svetu in je naravno prisotna tudi v naših prebavilih.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Cena: 19,22 €

Opis izdelka

Kapsule WAYA® Forte za odrasle in otroke, starejše od 2 let, so prehransko dopolnilo za uravnoteženo črevesno mikrofloro.

Vsebujejo skrbno izbrano in najbolj raziskano koristno mlečnokislinsko bakterijo Lactobacillus rhamnosus GG, ki je naravno prisotna tudi v naših prebavilih. Ena kapsula WAYA® Forte vsebuje vsaj 10 milijard celic mikroenkapsulirane koristne mlečnokislinske bakterije Lactobacillus rhamnosus GG. Inovativen postopek mikrokapsuliranja omogoča zaščitenost koristne bakterije in petkrat večje preživetje koristne bakterije v prebavilih (v primerjavi z obliko brez zaščitnega postopka mikrokapsuliranja) ter zagotavlja stabilnost izdelka.

Kapsule WAYA® Forte imajo preverjeno kakovost, ki se redno nadzoruje in spremlja z analizami. Kapsule so gastrorezistentne (zaščitene pred želodčno kislino), ovoj kapsul je v celoti rastlinski. Odmerjanje je enostavno: ena kapsula dnevno. Za otroke se kapsula lahko tudi odpre in vsebina zaužije po žlički. Kapsule so primerne za alergike, saj ne vsebujejo alergenov (mlečnih beljakovin, laktoze, glutena, jajc, rib, arašidov, sezama, soje, oreškov, zelene, gorčice, rakov).

Kapsule so primerne za vegetarijance.

Kapsule so primerne za nosečnice in doječe matere.

Mikroenkapsulirana oblika
Mlečnokislinske bakterije so živi organizmi, ki so izjemno občutljivi pri prehodu skozi kislo okolje prebavil, zato jih je treba ustrezno zaščititi. Mikroenkapsulirana oblika mlečnokislinske bakterije Lactobacillus rhamnosus GG omogoča petkrat večje preživetje v prebavilih v primerjavi z drugimi izdelki z mlečnokislinskimi bakterijami na trgu, tako da zagotavlja večjo koncentracijo mlečnokislinske bakterije Lactobacillus rhamnosus GG na mestu delovanja in s tem boljše delovanje.

Praktični primeri uporabe kapsul WAYA® Forte:

  • kadar želimo, da je prebava urejena
  • kadar jemljemo antibiotike
  • kadar smo dovzetnejši za prebavne težave (neredna prehrana, okužbe z rotavirusi, potovanja, vsakodnevne skrbi, staranje)
  • ob večji verjetnosti za prebavne težave (letni čas, večje število obolelih v naši okolici ipd.)
  • ob pogostejšem stiku z ljudmi v zaprtih prostorih (predvsem v zimskem času: šole, vrtci, pisarne, nakupovalni centri)
  • če se nam prebavne težave ciklično ponavljajo


Navodila za uporabo:

Odmerjanje: - Odrasli in otroci, starejši od 2 let: 1 kapsula na dan. Kapsule WAYA® Forte pogoltnite z veliko hladne tekočine. Za mlajše otroke se kapsula po potrebi lahko odpre in vsebina zaužije po žlički.

Če jemljete kapsule WAYA® Forte ob zdravljenju z antibiotikom, jih vzemite z dvournim razmikom. Kapsule WAYA® Forte uporabljajte vsaj dva tedna, za dolgotrajno uravnavanje črevesne mikroflore pa je priporočljivo redno uživanje.

Kapsule WAYA® Forte so primerne tudi za nosečnice in doječe matere, alergike in vegetarijance.

Shranjujte pri temperaturi do 25 °C, zaščiteno pred vlago in svetlobo. Izdelek shranjujte v originalni embalaži.

Opozorila:
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Če ste alergični na ali preobčutljivi za sestavine kapsul WAYA® Forte, izdelka ne uporabljajte. Shranjujte nedosegljivo otrokom.

Izdelek ne vsebuje alergenov (mlečnih beljakovin, laktoze, glutena, jajc, rib, arašidov, sezama, soje, oreškov, zelene, gorčice, rakov).

Glavna sestavina:
Mikroenkapsulirana mlečnokislinska bakterija Lactobacillus rhamnosus GG (ATCC 53103)

Ena kapsula vsebuje najmanj 1 x 1010 celic mikroenkapsulirane mlečnokislinske bakterije Lactobacillus rhamnosus GG (ATCC 53103).

Sestavine:
Hidroksipropilmetil celuloza (E464), Lactobacillus rhamnosus GG (ATCC 53103), maltodekstrini, barvilo: titanov dioksid (E171)

Neto količina:
20 kapsul (9,8 g)

Medis d.o.o., Brnčičeva ulica 1, 1001 Ljubljana Črnuče, Slovenija

Dodatne informacije

Neto količina 20 kapsul (9,8 g)
Blagovna znamka Waya
Vsebuje mlečnokislinske bakterije, probiotiki
Mesto uporabe prebavila
Oblika kapsule