slike so simbolične

Vse fotografije izdelka

Jamieson BABY Vitamin D3 10 μg (400 I.E.), kapljice, 11,7 ml

Vrsta izdelka: Prehransko dopolnilo
Cena: 19,90 €
Kratek opis:

Jamieson BABY Vitamin D3 10 μg (400 I.E.) je prehransko dopolnilo v priročni obliki kapljic v oljni raztopini s QualiTM-D  vitaminom D3

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Pomembna sta raznovrstna in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Cena: 19,90 €

Opis izdelka

Vitamin D v priročni obliki kapljic v oljni raztopini, pridobljen iz lanolina. Ena kapljica na dan pokrije potrebe po tem pomembnem vitaminu, v pakiranju pa je tako zaloga za eno leto uživanja. Vitamin D prispeva k normalni absorbciji kalcija in fosforja, ohranjanju zdravih kosti in delovanju mišic.

Izdelek ne vsebuje soli, sladkorjev, škroba, glutena, laktoze, umetnih barvil ali arom. Izdelek ni primeren za vegane in vegetarijance.

Navodilo za uporabo:
Zaužijte eno kapljico na dan, direktno na jezik ali pa s hrano ali vodo. Obrnite stekleničko popolnoma navzdol ter je ne pretresajte, saj bo kapljica prišla ven sama. Za majhne otroke si kapljico dajte na konico prsta in podrgnite po notranji strani otrokovega lica ali jo zmešajte s hrano.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

Sestava:

1 tableta (% PDV*)

Vitamin D (holekalciferol)

10 μg = 400 i.e. (200%)

 *priporočeni dnevni vnos (PDV)

Sestavine:
sončnično olje, vitamin D3 (holekalciferol).

Neto količina:
360 kapljic (11,7 ml)

Salus, Veletrgovina, d.o.o, Litostrojska cesta 46 A, 1000 Ljubljana, Slovenija

Dodatne informacije

Neto količina 360 kapljic (11,7 ml)
Blagovna znamka Jamieson
Vsebuje vitamin D, vitamin D3
Oblika kapljice