Prva stran - POIŠČITE IZDELEK - Prehrana in dopolnila - Mama in otrok
-0%

WAYA® Biotic kapsule za odrasle in otroke, 10 kapsul Nazaj

Waya 320103 320103 320103
Šifra SKU: 320103
WAYA® Biotic kapsule za odrasle in otroke, 10 kapsul
InStock
Na zalogi
11,59 €
-0%
11,59 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 1000.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Pomembna sta raznovrstna in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Kapsule WAYA® Biotic za odrasle in otroke, starejše od 2 let, so prehransko dopolnilo za uravnoteženo črevesno mikrofloro.

Podrobnosti izdelka

WAYA® Biotic kapsule za odrasle in otroke, starejše od 2 let, so prehransko dopolnilo za uravnoteženo črevesno mikrofloro. 

Kapsule WAYA® Biotic edine vsebujejo mikroenkapsulirano koristno mlečnokislinsko bakterijo Lactobacillus rhamnosus GG, ki spada med najbolj raziskane mlečnokislinske bakterije na svetu in je naravno prisotna tudi v naših prebavilih.

Ena kapsula WAYA® Biotic vsebuje vsaj 10 milijard celic mikroenkapsulirane koristne mlečnokislinske bakterije Lactobacillus rhamnosus GG. Inovativen postopek mikrokapsuliranja omogoča zaščitenost koristne bakterije in petkrat večje preživetje koristne bakterije v prebavilih (v primerjavi z obliko brez zaščitnega postopka mikrokapsuliranja) ter zagotavlja stabilnost izdelka.

Kapsule WAYA® Biotic imajo preverjeno kakovost, ki se redno nadzoruje in spremlja z analizami. Kapsule so gastrorezistentne (zaščitene pred želodčno kislino), ovoj kapsul je v celoti rastlinski.

Navodilo za uporabo:
ena kapsula dnevno. Za otroke se kapsula lahko tudi odpre in vsebina zaužije po žlički.

Kapsule so primerne za alergike, saj ne vsebujejo alergenov (mlečnih beljakovin, laktoze, glutena, jajc, rib, arašidov, sezama, soje, oreškov, zelene, gorčice, rakov).

Kapsule so primerne za vegetarijance.

Kapsule so primerne za nosečnice in doječe matere.

Mikroenkapsulirana oblika:
Mlečnokislinske bakterije so živi organizmi, ki so izjemno občutljivi pri prehodu skozi kislo okolje prebavil, zato jih je treba ustrezno zaščititi. Mikroenkapsulirana oblika mlečnokislinske bakterije Lactobacillus rhamnosus GG omogoča petkrat večje preživetje v prebavilih v primerjavi z drugimi izdelki z mlečnokislinskimi bakterijami na trgu, tako da zagotavlja večjo koncentracijo mlečnokislinske bakterije Lactobacillus rhamnosus GG na mestu delovanja in s tem boljše delovanje.

Praktični primeri uporabe kapsul WAYA® Biotic:
•    kadar želimo, da je prebava urejena
•    kadar jemljemo antibiotike
•    kadar smo dovzetnejši za prebavne težave (neredna prehrana, okužbe z rotavirusi, potovanja, vsakodnevne skrbi, staranje)
•    ob večji verjetnosti za prebavne težave (letni čas, večje število obolelih v naši okolici ipd.)
•    ob pogostejšem stiku z ljudmi v zaprtih prostorih (predvsem v zimskem času: šole, vrtci, pisarne, nakupovalni centri)
•    če se nam prebavne težave ciklično ponavljajo

Navodila za uporabo:
Odrasli in otroci, starejši od 2 let: 1 kapsula na dan

Kapsule WAYA® Biotic pogoltnite z veliko hladne tekočine. Za mlajše otroke se kapsula po potrebi lahko odpre in vsebina zaužije po žlički. 

Če jemljete kapsule WAYA® Biotic ob zdravljenju z antibiotikom, jih vzemite z dvournim razmikom. Kapsule WAYA® Biotic uporabljajte vsaj dva tedna, za dolgotrajno uravnavanje črevesne mikroflore pa je priporočljivo redno uživanje. 

Kapsule WAYA® Biotic so primerne tudi za nosečnice in doječe matere, alergike in vegetarijance.

Shranjujte pri temperaturi do 25 °C, zaščiteno pred vlago in svetlobo. Izdelek shranjujte v originalni embalaži.

Opozorilo:
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. 

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Če ste alergični na ali preobčutljivi za sestavine kapsul WAYA® Biotic, izdelka ne uporabljajte. Shranjujte nedosegljivo otrokom. 

Izdelek ne vsebuje alergenov (mlečnih beljakovin, laktoze, glutena, jajc, rib, arašidov, sezama, soje, oreškov, zelene, gorčice, rakov).

Glavna sestavina:
Mikroenkapsulirana mlečnokislinska bakterija Lactobacillus rhamnosus GG (ATCC 53103). Ena kapsula vsebuje najmanj 1 x 1010 celic mikroenkapsulirane mlečnokislinske bakterije Lactobacillus rhamnosus GG (ATCC 53103).

Sestavine:
Hidroksipropilmetil celuloza (E464), Lactobacillus rhamnosus GG (ATCC 53103), maltodekstrini, želirno sredstvo: gelanski gumi (E418).

Neto količina:
10 kapsul (4,9 g)

Medis d.o.o., Brnčičeva ulica 1, 1001 Ljubljana Črnuče, Slovenija

Lastnosti

Mestouporabe prebavila, črevesje
Oblika kapsule
Vsebnost mikroorganizmi, mlečnokislinske bakterije
Vrsta izdelka Prehransko dopolnilo

Velikost pisave

Reset Zoom
Ali uporabite funkcijo brskalnika:
Ctrl + + / Ctrl + - / Ctrl + 0