Prva stran - POIŠČITE IZDELEK - Prehrana in dopolnila
-0%

VALENS kolagen premium tekočina, okus PINAKOLADA, 300 ml Nazaj

Valens 360084 360084 360084
Šifra SKU: 360084
VALENS kolagen premium tekočina, okus PINAKOLADA, 300 ml
InStock
Na zalogi
25,90 €
-0%
25,90 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 1000.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Pomembna sta raznovrstna in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Valens Kolagen Premium vsebuje kombinacijo ribjega kolagena Peptan in vodotopnega koencima Q10 (Q10Vital), ki klinično dokazano prispeva k lepši koži.

Podrobnosti izdelka

Valens kolagen premium je edinstven izdelek za lepo in sijočo kožo, lase in nohte, razvit in izdelan v sloveniji. Vsebuje skrbno izbrane sestavine, ki podpirajo lepoto od znotraj.

 Valens kolagen premium vsebuje kar 5.000 mg izjemno kakovostnega hidroliziranega ribjega kolagena peptan ter 50 mg aktivne vodotopne oblike koencima q10 naravnega izvora (q10vital), ki dokazano zmanjšujeta gubice ter prispevata k bolj gladki, čvrsti in napeti koži.
Izdelek je obogaten z vitaminoma a in biotinom, ki prispevata k ohranjanju zdrave kože ter vitaminom c, ki ima vlogo pri nastajanju kolagena in zaščiti celic pred oksidativnim stresom. 
Cink prispeva k ohranjanju zdrave kože in kosti, selen pa k ohranjanju zdravih las in nohtov. Valens kolagen premium ne vsebuje dodanega sladkorja. 

Na vrhunsko kakovost izdelka nakazuje tudi »premium« embalaža v črno zlati barvi, tekočina pa je pakirana v steklenici, skladno s standardi dobre proizvodne prakse (GMP). Za lažje odmerjanje je izdelku priložen dozirni lonček, vsebina pa zadošča za 20 dni.

Medtem ko kombinacija kolagena in koencima Q10 ostaja edinstvena na slovenskem tržišču, so izdelku dodali tudi vitamine in minerale za podporo zdravju kože, las, nohtov, kosti in hrustanca.
Tako kot pri vseh naših izdelkih smo tudi tu poskrbeli, da ima Valens Kolagen Premium odličen okus (naravna aroma »pinakolade«), slajen pa je s ksilitolom.

Zaradi lažjega odmerjanja je formulirana bolj tekoča struktura, izdelek pa je odslej na voljo v večji embalaži »premium« izgleda.

Ker povratne informacije in klinične študije dokazujejo dobre učinke, se je temu izdelku posvetilo veliko pozornosti.

5.000 mg patentiranega hidroliziranega ribjega kolagena Peptan®
50 mg Q10Vital®,v Sloveniji razvite vodotopne oblike koencima Q10, ki klinično dokazano prispeva k lepši in bolj gladki koži
vitamine A, C in biotin ter minerala cink in selen za zdravje las, kože in nohtov

Valens Kolagen Premium je prvi izdelek s kolagenom, ki je bil izdelan v Sloveniji in katerega učinkovitost je bila potrjena z lastno klinično študijo. Revolucionarni rezultati študije so dokazali sinergističen učinek kolagena in koencima Q10, kar pomeni, da je njun učinek na koži večji, kot če bi obe učinkovini uživali posamično.

Izdelek ima odličen okus pinakolade, ki jo ustvari kombinacija naravnih arom jabolka, ananasa in kokosa. Je brez dodanega sladkorja, vsebuje pa ksilitol, ki se naravno nahaja v nekaterih vrstah sadja in izdelku daje slajši okus.
Klinično dokazani rezultati

Rezultati raziskave kažejo, da redno uživanje izdelka prispeva k:

višji gostoti usnjice
manjšemu deležu gub, še posebej na področju obraza okoli oči
bolj gladki koži

Učinki izdelka Valens Kolagen Premium

Kolagen Peptan® in Q10Vital® zmanjšujeta gube ter povečujeta čvrstost in elastičnost kože.
Vitamin A in biotin prispevata k ohranjanju zdrave kože.
Selen prispeva k ohranjanju zdravih las in nohtov.
Cink prispeva k ohranjanju zdrave kože ter zdravih kosti.
Vitamin C ima vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje kosti ter hrustanca, ki je pomemben del sklepov.
Vitamin C, cink in selen imajo tudi pomembno vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Zakaj je Valens Kolagen Premium prava izbira:

Certifikata GMP in IFS, ki zagotavljata sledljivost sestavin in 100 % varnost za uporabnika.
Vsebuje preverjeno najkvalitetnejše surovine.
Odličen okus – na voljo tudi z okusom višnje.
Najboljše razmerje med kvaliteto in ceno.
Razvit in izdelan v Sloveniji.
Na voljo v vseh lekarnah.
Okolju prijazno pakiranje (reciklirana plastenka, ki je v primerjavi s steklom bistveno manj obremenjujoča za okolje).

Aktivne sestavine v 15 ml: hidrolizirani ribji kolagen: 5.000 mg, koencim Q10: 50 mg, vitamin C: 80 mg (100 % PDV*), cink: 10 mg (100 % PDV*), vitamin A: 800 µg (100 % PDV*), biotin: 150 µg (300 % PDV*), selen: 55 µg (100 % PDV*). *PDV – Priporočen dnevni vnos

Sestavine: prečiščena voda, hidrolizirani ribji kolagen Peptan®, sredstvi za zgostitev: ksilitol (11 %) in ksantan gumi, zgoščeni naravni jabolčni sok, Q10Vital® (prečiščena voda, modificiran škrob, koencim Q10), vitamin C (natrijev L-askorbat), cink (cinkov glukonat), kislini: jabolčna in citronska kislina, naravne arome: jabolko, kokos, ananas, konzervans: kalijev sorbat, vitamin A (retinil acetat), biotin (D-biotin), selen (natrijev selenit). Aktivne sestavine ne izvirajo iz Slovenije.

Brez glutena, barvil, umetnih arom in umetnih sladil. Vsebuje izključno naravne arome in ksilitol, ki se naravno nahaja v nekaterih vrstah sadja.

Neto količina:
300 ml

15 mL odmerek lahko tako odmerite v obliki enkratnega odmerka ali pa 15 mililitrov raztelite v več manjših odmerkov čez celoten dan.

Izdelek je potrebno uporabiti v 1 mesecu po odprtju. 

Valens Int. d.o.o., poslovna cona A35, 4208 Šenčur, slovenija

Lastnosti

Vsebnost biotin, kolagen, q10, selen, vitamin A, vitamin C
Oblika tekočina
Vrsta izdelka Prehransko dopolnilo

Velikost pisave

Reset Zoom
Ali uporabite funkcijo brskalnika:
Ctrl + + / Ctrl + - / Ctrl + 0