Prva stran - POIŠČITE IZDELEK - Prehrana in dopolnila
-0%

NASAFYTOL kapsule, 45 kapsul Nazaj

Tilman 5420024614215 350007 350007
Šifra SKU: 350007
NASAFYTOL kapsule, 45 kapsul
InStock
Na zalogi
25,47 €
-0%
25,47 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 1000.

Prehransko dopolnilo s kvercetinom, kurkumo v micelarni obliki, ki poveča biološko razpoložljivost in vitaminom D3, ki prispeva k normalni funkciji imunskega sistema.

Podrobnosti izdelka

Fitoterapija je zelo razširjena. Rastline so hkrati starodavna zdravila in zelo sodobni viri zdravja. Poleg znanih učinkov rastline ponujajo veliko prednost nežnejšega delovanja z minimalnimi negativnimi učinki.

Zeliščne pripravke lahko najdemo v različnih oblikah. Standardizirane izvlečke pridobivamo s koncentriranjem macerata, pripravljenega iz rastline ali njenih zdravilnih delov. Tako je mogoče izločiti večino koristnih sestavin in vedno nadzorovati vsebnost učinkovin. Ta metoda omogoča vedno zagotavljanje enake kakovosti izdelka. 

Curcuma longa, znana tudi kot indijski žafran, se uporablja kot začimba v številnih kuhinjah sveta, predvsem v Aziji in na Bližnjem vzhodu, samostojno ali v začimbnih mešanicah. Specifična je po tem, da se dodaja tako sladkim kot slanim jedem. V tradicionalni kitajski in indijski medicini zavzema kurkuma posebno mesto in se uporablja v zdravilnih pripravkih. Korenina rastline vsebuje kurkuminoidne učinkovine, med katerimi je največ kurkumina. 

Kvercetin iz izvlečka japonske akacije (Sophora Japonica) spada v skupino spojin, imenovanih flavonoidi. Najdemo ga v različnih rastlinah in živilih, kot so rdeče vino, čebula, zeleni čaj, jabolka, jagodičevje, ginko, šentjanževka, bezeg itd. Kurkuma oziroma kurkumin in kvercetin sta predmet velikega zanimanja raziskovalcev.

Navodilo za uporabo:
Popijte 2 do 4 kapsule dnevno z velikim kozarcem vode.

Posebni varnostni ukrepi:
Priporočenih dnevnih odmerkov ne smete preseči. Prehransko dopolnilo ni nadomestek ali nadomestilo za uravnoteženo prehrano. 

Hraniti izven dosega majhnih otrok. Pomembna je uravnotežena in raznolika prehrana ter zdrav življenjski slog.

Opozorila:
Ljudje, ki jemljejo zdravila, se morajo pred jemanjem posvetovati z zdravnikom. Ni priporočljivo za doječe ženske. Ne uporabljajte med nosečnostjo.

Ostale sestavine:
Emulgator: polisorbat 80, goveja želatina (ovoj kapsule); vlažilec: glicerin; kvercetin; suhi izvleček korenike kurkume (Curcuma longa), standardiziran na kurkumin; očiščena voda; regulator kislosti: citronska kislina; barvila: rumeni železov oksid in bakrov kompleks klorofila; holekalciferol. 

Sestavine v največjem priporočenem dnevnem odmerku (= 4 kapsule): 

  • ekstrakt japonske sofore - 273,68 mg 
  • od tega je 95% čisti kvercetin - 260 mg 
  • izvleček korenike kurkume - 186,68 mg 
  • od tega 90% kurkumina - 168 mg
  • vitamin D3 - 9 µg.

Prednosti:
Nasafytol vsebuje edinstveno kombinacijo bioaktivnih sestavin. Kurkumin in kvercetin morata biti biološko razpoložljiva, da sta učinkovita. Biološka uporabnost teh molekul v njihovi izvirni, naravni obliki je šibka. V Nasafytolu se kvercetin in kurkumin nahajata v biooptimizirani formulaciji v tekoči mikroemulziji. Ta tehnologija omogoča, da je biološka uporabnost učinkovin večkrat višja v primerjavi z njihovimi naravnimi oblikami in podobnimi izdelki.

Neto količina:
45 kapsul (47,6 g)

Država izvora: 
Belgija

Proizvajalec: 
Tilman SA, Zoning Industriel Sud 15, Baillonville, Belgija.

Odgovoren za trženje v Sloveniji: 
OPH OKTAL PHARMA d.o.o., Pot k sejmišču 26a, 1231 Ljubljana-Črnuče

Lastnosti

Vrsta izdelka Prehransko dopolnilo
Oblika kapsule
Vsebnost vitamin D, vitamin D3, zelišča
Simptom odpornost organizma

Velikost pisave

Reset Zoom
Ali uporabite funkcijo brskalnika:
Ctrl + + / Ctrl + - / Ctrl + 0